phishing

Vali Tutulmaz Sultandağı’nda Köylere Ziyarette Bulundu

Vali Tutulmaz Sultandağı’nda Köylere Ziyarette Bulundu

Vali Tutulmaz Sultandağı’nda Köylere Ziyarette Bulundu
22 Şubat 2019 - 01:14


 
 
Vali Mustafa Tutulmaz ilçe ziyaretleri kapsamında, Sultandağı İlçesine bağlı kasaba ve köylere ziyarette bulunarak, sürdürülen çalışmalar ve yatırımlar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
 
Vali Mustafa Tutulmaz’ın Sultandağı İlçesine bağlı kasaba ve köy ziyaretleri kapsamında Sultandağı Kaymakam Önder Koç ve Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcileri hazır bulundular.
 
Programı kapsamında kasaba ve köy ziyaretlerinde bulunan Vali Tutulmaz sırasıyla Taşköprü, Üçkuyu, Karapınar, Karakışla, Çukurcak ve Yenikarabağ Köylerine ziyaretleri esnasında yöre halkıyla bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinledi.
 
En iyi şekilde hizmet vermek adına ilçe, kasaba ve köy ziyaretlerinde vatandaşlarla sık sık bir araya geldiklerini belirten Vali Mustafa Tutulmaz; “Mülki İdare Amiri ile Kamu Kurum ve Kuruluş yetkilileri olarak hepimizin görevleri ve hizmetleri ile ilgili vatandaşlarımıza karşı sorumlukları var. Bu sorumluluğu da yerine getirmek üzere her zaman halkımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Halkımızın bize ileteceği her türlü istek, talep ve öneri bizim için önem taşımaktadır. Çünkü halka hizmet etmek kutsal bir görevdir. Bizler de bu görevi lakıyla yerine getirmek adına halkımıza gerekli her türlü desteği vereceğimizi belirtmek istiyorum.” dedi.
 
Konuşmasında düğün ve eğlencelerimizi yasa çeviren silah atma konusuna değinen Vali Tutulmaz; “Düğün ve eğlencelerde sevinmek adına silah atmak çok gereksiz ve sonuçları ağır bir davranıştır. Bu olumsuz davranışı bitirme konusunda kararlıyız. Bu olumsuz davranışı halkımızın desteği ve güvenlik birimlerimizin gayretli çalışmalarıyla inşallah sonlandıracağız. Gereği neyse yapılacak ve artık bu gibi ilkel davranışlardan hep beraber uzaklaşacağız.” dedi.
 
Ziyaretleri sırasında söz halkındır anlayışıyla, halkın sesine kulak veren ve talepler doğrultusunda yetkililere talimatlarda bulunan Vali Tutulmaz, halkımıza her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum