phishing

Vali Tutulmaz Sultandağı'nda İncelemelerde Bulundu

Vali Tutulmaz Sultandağı'nda İncelemelerde Bulundu

Vali Tutulmaz Sultandağı'nda İncelemelerde Bulundu
24 Şubat 2019 - 09:43 - Güncelleme: 24 Şubat 2019 - 12:04


 
 
Her fırsatta okullara ziyarette bulunan ve öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Mustafa Tutulmaz programı kapsamında Sultandağı ilçesine bağlı Dereçine İlkokuluna ziyarette bulunarak öğrencilerle bir araya geldi.
 
Ziyaret sırasında Vali Mustafa Tutulmaz’a Sultandağı Kaymakamı Önder Koç ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri eşlik etti.
 
Tüm sınıflarını ziyaret ederek öğrencilerle samimi bir şekilde sohbet eden Vali Tutulmaz, öğrencilere kendilerine iyi bir hedef belirlemelerini, bu uğurda çalışmalarını ve bol bol kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulunarak öğrencilere kitap dağıttı.

 
Anasınıfı öğrencileri dahil 101 öğrenciyle eğitim ve öğretime devam eden Dereçine İlkokulu öğretmenleriyle görüşen Vali Tutulmaz eğitimde kaliteyi arttırmak ve yarının büyükleri çocuklarımızın daha iyi yetişmeleri için ellerinden gelen gayreti göstermeleri tavsiyelerinde bulundu.
Okul ziyareti sırasında Dereçine İlkokulunda oluşturulan Bilgisayar destekli Tasarım ve Beceri Atölyesini de ziyaret eden Vali Tutulmaz, Sultandağı Kaymakamlığının girişimleri ile İstanbul'da faaliyet gösteren Ünlü Yatırım Holding A.Ş. tarafından hibe edilen masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar ile desteklenen atölyede yapılan çalışmalar hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’dan bilgiler aldı.
 
Bilgisayar destekli Tasarım ve Beceri Atölyesinde öğrenciler, ilgi, istek ve kabiliyetlerine göre bir alanda sosyal faaliyet gerçekleştirebilecekler. Ayrıca okulda devlet vatandaş işbirliği içinde oluşturulan Eber Sarısı uygulama botanik bahçesi ve picckle ball spor alanı bulunmaktadır.
 
Vali Mustafa Tutulmaz okul ziyaretinin ardından programları kapsamında Sultandağı İlçesi Halk Eğitim Merkezi’ne ziyarette bulundu.
 
Sultandağı Halk Eğitim Merkezi’ni ziyareti sırasında Halk Eğitim Merkezi Müdürü Musa Kır’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
 
Vali Mustafa Tutulmaz, ziyaret sırasında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen üç boyutlu şekillendirme kâğıt rölyef ve elde tül işi yapan kursiyerlerle sohbet ederek yapılan çalışmaları inceledi. Vali Tutulmaz kursiyerlere çalışmalarında başarılar diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum