phishing

Vali Tutulmaz Polis Haftası nedeniyle bir Mesaj yayınladı

Vali Tutulmaz Polis Haftası nedeniyle bir Mesaj yayınladı

Vali Tutulmaz Polis Haftası nedeniyle bir Mesaj yayınladı
09 Nisan 2019 - 20:59


 
Devlet ile vatandaş arasındaki diyaloğun en önemli basamaklarından birini oluşturan Türk Polis Teşkilatı 174. Yıl dönümünü kutluyor. Dünyanın bu en zor coğrafyasında, başka ülkelerdeki meslektaşlarından çok daha ağır  ve geniş bir sorumluluk sahasında faaliyet gösteren Türk Polisi, milletinin kendisine duyduğu güvene layık olabilmek için kurulduğu ilk günden bugüne büyük bir fedakârlık ortaya koymaktadır.
 
Toplumda asayişi temin etmek için var gücüyle mücadele ederken bir yandan zehir tacirlerine göz açtırmayan, diğer taraftan ülkenin birliğine ve devletin bölünmez bütünlüğüne kast eden terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele veren Polis Teşkilatı’mız, vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında yaşayabilmesi için her türlü takdirin ötesinde bir başarı ortaya koymaktadır.
 
174 yıl öncesinden bugüne gurur ve şerefle ortaya koyduğu hizmet anlayışı ile halkımızın huzur ve emniyetinin sağlanması, kamu düzeninin tesisi, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ile ilgili görev ve sorumluklarını halkın desteğini alarak yerine getiren Türk Polisi, Afyonkarahisar’da “vatandaş odaklı kamu hizmeti’ anlayışıyla çalışmalarını üstün bir görev bilinciyle yürütmektedir.
 
Polisimizin terörle mücadelenin yanı sıra, suç ve suçlularla mücadelede elde ettiği başarılarda, hiç kuşkusuz milletimizin emniyet görevlilerimize duyduğu güvenin ve verdiği desteğin payı büyüktür.
 
Bu vesileyle, fedakârlık ve millet sevgisi üzerine bina edilmiş Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174 yıldönümünü en içten dileklerimle kutlarken, bütün Polislerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bu kutsal üniforma altında Polis Teşkilatına hizmet vermiş ve şehit olmuş tüm polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum