phishing

Vali Tutulmaz, İzinler Konusunda Vatandaşı Uyardı.

Vali Tutulmaz, İzinler Konusunda Vatandaşı Uyardı.

Vali Tutulmaz, İzinler Konusunda Vatandaşı Uyardı.
22 Mayıs 2020 - 23:32 - Güncelleme: 23 Mayıs 2020 - 19:18


 
23-26 Mayıs Tarihlerinde Uygulanacak Sokağa Çıkma Kısıtlamasında Amacı Dışında Kullanılan İzinlere İdari Para Cezası Uygulanacak.
Birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip Koronavirüs (Covid­19) salgınıyla mücadelemiz büyük bir titizlikle yürütülmektir.
Bu kapsamda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda İçişleri Bakanlığınca 81 ilin Valiliğine gönderilen genelge gereği, 22 Mayıs saat 00.00 ile 26 Mayıs saat 00.00 arasında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.
23 Mayıs itibariyle 4 gün süreyle uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde mağdur olmamak ve sokağa çıkabilmek için izin isteyen vatandaşlar ve kısıtlamadan muaf olan iş yeri sahipleri Valilik binasına gelerek ‘İzin Belgesi’ alabilmek için yetkililere gerekli evraklarını teslim ediyor.  İzin almak isteyen vatandaşları dinleyen Vali Mustafa Tutulmaz, izin belgesinin amacı dışında kullanılmaması konusunda uyarılarda bulundu.
Vali Tutulmaz uyarılarında; Valiliğimizden alınan izinlerin ilgili güzergâhı ve alanı dışında kullanılamayacağı, yani uygun görüldüğü takdirde verilen izin belgelerinin sadece iş yerleri ve ikametler arasında yapılması gerektiğini iş yerleri ve ikametleri arası yolu dışındaki sokağa çıkmalarda ise idari ceza yaptırımı (3150 TL) uygulanacağını belirtti
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum