phishing

Vali Tutulmaz İscehisar'da İncelemelerde Bulundu

Vali Tutulmaz İscehisar'da İncelemelerde Bulundu

Vali Tutulmaz İscehisar'da İncelemelerde Bulundu
26 Mart 2019 - 23:52 - Güncelleme: 27 Mart 2019 - 00:52


 
Programları kapsamında ilçe ziyaretlerini gerçekleştiren Vali Mustafa Tutulmaz bugünkü programını İscehisar ilçesine ayırdı.
Vali Mustafa Tutulmaz ziyaretlerine İscehisar Kaymakamlığı ile başladı. Kaymakam Ahmet Nuri Demir’i makamında ziyaret eden Vali Tutulmaz, ilçenin genel durumu hakkında Kaymakam Demir’den bilgiler aldı.
Vali Tutulmaz buradaki ziyaretinin ardından inşaatı devam eden İscehisar Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Vali Tutulmaz önümüzdeki aylarda hizmete alınması planlanan hastane hakkında Kaymakam Demir ile diğer yetkililerden bilgiler aldı.
 
30 Yataklı Olarak İnşaatına Devam Ediliyor
İnşaat çalışması hızla devam eden İscehisar Devlet Hastanesi 30 yataklı, Bodrum + Zemin + 4 kat şeklinde inşa edilmektedir. 13.656 m2 alan üzerine oturacak hastane binasının, toplam kullanım alanı 7.000 m2 olacak. Ayrıca 400 m2 inşaat alanına sahip iki katlı teknik merkez binası hastane binasından ayrı olup içerisinde jeneratör, trafo merkezi ve diğer makineler bulunacak. Hastane hemodiyaliz ünitesi, CPR-acil müdahale ünitesi, 2 adet kadın doğum ünitesi, diş polikliniği, çocuk sağlığı polikliniği, genel cerrahi polikliniği, 2 tane ameliyathane, yoğun bakım ünitesi ve diğer halk sağlık hizmetlerini karşılamak üzere inşa edilecek.
Vali Mustafa Tutulmaz Kaymakam Demir’e teşekkür ederek, İnşaatın takipçisi olmasını ve en kısa sürede bitirilmesi talimatını verdi.
 
Mermer Sektörü Hakkında Bilgiler Aldı
Vali Mustafa Tutulmaz iş insanları Demmer Demireller Mermer Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şuayp Demirel ve Adnan Demirel’i de işyerlerinde ziyaret etti.
Türk sanayi sektörünün güçlü kuruluşlarından biri olan ve 1969 yılından bugüne ilçede hizmet veren ve mermer ve mermer makine sektöründe bugüne kadar hizmet veren Demmer’in Afyonkarahisar ve Türk ekonomisine katkıları ve çalışmaları, mermer teknolojisi hakkındaki gelişmeler konusunda bilgiler alan Vali Mustafa Tutulmaz, Demirel kardeşlere çalışmalarında başarılar diledi.
Vali Mustafa Tutulmaz ziyaretleri sonrası dönüş yolunda Jandarma ve Emniyet ekiplerini de ziyaret etti. Uygulama yapan ekiplerden bilgiler alan Vali Tutulmaz, ekiplere kural ihlali yapanlara geçit vermemeleri, dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum