phishing

Vali Tutulmaz : Fidanları Korumayı Kendinize Görev Edinin

Vali Tutulmaz : Fidanları Korumayı Kendinize Görev Edinin

Vali Tutulmaz : Fidanları Korumayı Kendinize Görev Edinin
21 Mart 2019 - 21:26 - Güncelleme: 21 Mart 2019 - 21:33


Vali Mustafa Tutulmaz Sülümenli Beldesinde Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün yaptığı organizasyonla 150 hükümlü ve öğrenciler ile birlikte fidanları toprakla buluşturdu.
 
Sülümenli Beldesinde Kum Ocakları karşısındaki alanda yapılan fidan dikimi etkinliğinde 5000 adet sedir ve karaçam fidanı dikildi.
 
Fidanları Korumayı Kendinize Görev Edinin
Vali Mustafa Tutulmaz böyle güzel ve anlamlı etkinlik için Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne teşekkür eden Vali Mustafa Tutulmaz: “Bugün toprakla buluşturduğumuz fidanlar 20-30 yıl sonra ağaç olacak ve burada güzel bir orman oluşacaktır. Diktiğimiz her fidan ilimizi daha yeşil bir il konumuna taşıyacak. Bunları dikmek kadar korumak da önemlidir. Bundan sonra onları bir şekilde korursak yeşili ve doğayı korumak adına önemlidir. Bunu özellikle öğrencilerimize söylemek istiyorum. Fidanlarımızı toprakla buluşturalım, ancak bunları korumak da aynı şekilde bizim bir görevimiz olsun. Hayatımız boyunca fidan dikmeyi, onları korumayı, etrafı ağaçlandırmayı kendinizi bir görev olarak addedin ve bu konuda bir tema gönüllüsü olarak çalışın” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum