phishing

Vali Tutulmaz Engelsiz Yaşam Merkezinde İncelemelerde Bulundu.

Vali Tutulmaz Engelsiz Yaşam Merkezinde İncelemelerde Bulundu.

Vali Tutulmaz Engelsiz Yaşam Merkezinde İncelemelerde Bulundu.
02 Kasım 2018 - 09:20

 

 

İl merkezimizde yapımı tamamlanan ve gündüz bakım hizmetleri kapsamında faaliyetler veren Engelsiz Yaşam Merkezinde incelemelerde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, yetkililerden bilgiler aldı.

 

İncelemeler sırasında bilgiler aktaran Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Zekai İnan, Engelsiz Yaşam Merkezinde bakım ve sosyal desteğe ihtiyacı olan engellilerimizin aileleri yanında, alıştıkları, benimsedikleri, mutlu oldukları kendi yaşam çevrelerinde, sosyal çevrelerinden koparılmadan ihtiyaç duydukları sürelerde yararlanabilecekleri gündüzlü hizmetlerin başladığını ifade etti.

 

İnan, engellilerimizin 09.00-16.00 saatleri arasında uzmanlar gözetiminde bakım personeli refakatinde düzenli olarak hizmetlerden yararlanabilecekleri Engelsiz Yaşam Merkezinde bakım, beslenme, rehberlik ve danışmanlık, destekleyici mesleki görüşme gibi hizmetleri alabileceklerini sözlerine ekledi.

 

Engelsiz Yaşam Merkezindeki incelemeleri sırasında konuşan ve engellilerimizin toplumun bir parçası olduğunun altını çizerek sözlerine başlayan Vali Mustafa Tutulmaz, engelli kardeşlerimizin topluma kazandırılmasını sağlamak adına devlet olarak sayısız hizmetler sunulduğunu, engellilerimizin daha güzel ortamlarda yaşamaları ve engelli ailelerine destek olmak adına sürdürülen hizmetlerden birinin de Engelsiz Yaşam Merkezi olduğunu belirtti.

 

Engelsiz Yaşam Merkezinin Afyonkarahisar için hayırlı ve uğurlu olması temennilerinde bulunan Vali Tutulmaz, Engelsiz Yaşam Merkezinde uzman kişiler tarafından engellilerin; yemek, temizlik ve eğitim gibi birçok alandan faydalanabileceklerini belirtti.

 

Vali Tutulmaz, merkezin kurulmasından, hizmetlerin yerine getirilmesine kadar emeği geçen herkese teşekkür ederek ilimizde yaşamlarını sürdüren engelli vatandaşlarımızın faaliyete geçen bu merkezden gün içerisinde faydalanmaları temennisinde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum