phishing

Vali Tutulmaz Afyonkarahisar’daki milli sporcularla görüştü

Vali Tutulmaz Afyonkarahisar’daki milli sporcularla görüştü

Vali Tutulmaz Afyonkarahisar’daki milli sporcularla görüştü
20 Mayıs 2020 - 19:19


 
Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve spor Bayramı nedeniyle Milli sporcu Münevvere Yılmaz ve Meryem Betül Çavdar ile telefonla görüştü.
 Vali Tutulmaz,  Münevvere ve Meryem Betül ile ayrı ayrı görüşerek antrenmanlarına devam edip edemediklerini sordu.Vali Tutulmaz’ın Münevvere’ye antrenmanlarını yapıp yapamadığı sorusuna  aldığı cevap ise herkesi gülümsetti.
Gülle atma ve atletizm branşlarında ülkemizin gururu milli sporcumuz Münevvere Yılmaz’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve spor Bayramı nedeniyle ziyaret edildi. Münevvere, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’yi zeybek gösterisi ile karşıladı.Milli sporcu Münevvere Yılmaz ile telefonla görüşen Vali Mustafa Tutulmaz, antrenmanlarına aralıksız devam eden Münevvere'ye başarılar diledi.
Vali Mustafa Tutulmaz milli sporcuların ev ziyaretlerine görüntülü konuşma ile dahil oldu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Milli sporcularımız evlerinde ziyaret edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Milli tekvandocu Meryem Betül Çavdar’ı ziyaretinde hem hediyelerini takdim etti hem de çalışmalarında başarılar diledi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum