phishing

Vali Mustafa Tutulmaz'dan Teşekkür Ziyareti

Vali Mustafa Tutulmaz'dan Teşekkür Ziyareti

Vali Mustafa Tutulmaz'dan Teşekkür Ziyareti
27 Mart 2019 - 23:47


 
                Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulundu.
                29 Mart 2009 yılında başladığı belediye başkanlığını görevini, 2014 yerel seçimlerinde Afyonkarahisar Belediyesi tarihinde ilk kez üst üste seçilen bir belediye başkanı olarak tarihe geçen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin ardından görevini tamamlayacak.
                Bu doğrultuda, yaklaşık üç aydır toplumun tüm kesimlerinden ziyaretçi akınına uğrayan Başkan Burhanettin Çoban'ı son olarak Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Vali Mustafa Tutulmaz'ı Belediye girişinde karşılayan Başkan Çoban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
                Vali Mustafa Tutulmaz ise 4 Temmuz 2017'de göreve başladığı ilimizde, bir buçuk yıldan fazla süredir Başkan Burhanettin Çoban ile mesai yaptıklarını, bu sürede uyum ve işbirliği içinde çalışarak Afyonkarahisar için birçok önemli projeye imza attıklarını söyledi. Başkan Çoban'a görev yaptığı iki dönemde Afyonkarahisar'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Vali Tutulmaz, bundan sonraki yaşamında başarılarının devamını diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum