phishing

Uysal'dan Kadir Gecesi mesajı

Uysal'dan Kadir Gecesi mesajı

Uysal'dan Kadir Gecesi mesajı
17 Nisan 2023 - 15:13

 
 

 
Uysal, Kadir Gecesi nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak, Afyonluların Kadir Gecesini tebrik etti.
Uysal yayınladığı mesajında; “Dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının yoğun bir şekilde yaşanmasına vesile olan, pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, ilahi af ve mağfiret niyazlarını zirveye taşıyan, rahmet ve bereket mevsimi Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, 17 nisan pazartesi yi salı gününe bağlayan gece "Bin aydan daha hayırlı" olan Kadir Gecesi'ni idrak edecek olmamızın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Gelişiyle birlikte gönül dünyamızı aydınlatan, iç alemimizi zenginleştiren Kadir Gecesi, kainatın anlamını getiren en kutsal gecedir. Kadir Gecesi, insanlığın rehberi olan Kur'an'ın indirildiği gecedir. Bu gece Kur'an'ın övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Mükâfatların sınırsız olarak verildiği bu gecede, kalplerimizin, duygu ve davranışlarımızın her türlü kötülükten arınması, iyi ve güzel davranışlarımızın çoğalıp, kötü davranışlarımızın azalması, aramızdaki sevgi ve bağışlamanın hepimizi kucaklaması için yeni adımlar atma imkânı olarak değerlendirilmelidir.
Duaların geri çevrilmediği bu gecede vatanın bekası için mücadele eden tüm kardeşlerimiz ve zulme uğrayan tüm Müslümanlar için bolca dua edelim.
 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm Afyonluların, yüce milletimizin ve Türk İslam Aleminin Kadir Gecesini tebrik eder, Yüce Mevlâmız’dan, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etmesini, bu gecede yapılan dua ve yakarışların, Türk İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, toplumsal birlikteliğimizin güçlenmesine, insanlığın barış, huzur ve saadetine vesile olmasını niyaz ederim." dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum