phishing

Uyan'ın DİTSO'da rakibi Abdullah Yıldız oldu

Uyan'ın DİTSO'da rakibi Abdullah Yıldız oldu

Uyan'ın DİTSO'da rakibi Abdullah Yıldız oldu
31 Ocak 2018 - 00:21

Abdullah Yıldız DİTSO’ya Adaylığını Açıkladı

Dinar’ın sevilen ve sayılan esnaflarından olan Abdullah Yıldız Mayıs 2018’de yapılması planlanan Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

35 yıldır Et ve Et Mamulleri ticaretini gerçekleştiren Abdullah yıldız 1995-2000 yılları arasında Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde Denetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Dinar Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunan Abdullah Yıldız, 1999-2005 yılları arasında Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevini icra etti. Abdullah Yıldız, 1999-2005’te Dinar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeliği, 1999-2005 yıllarında Dinar Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis kurulu üyeliği, 2009 yılı şubat ayında Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı, 2009’da Dinar Organize Sanayi Bölgesi Denetim Kurulu üyeliği ve yine 2009 yılı mayıs ayından itibaren Dinar Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

1960 Dinar doğumlu olan Abdullah Yıldız 1082 yılında kendine ait olan iş yerini açarak esnaflık hayatına başladı. Halen Dinar’da Yıldızlar Kasabı olarak ticaretine devam eden Yıldız evli ve 3 çocuk babasıdır.

“İlçenin Kalkınması İçin Çalışacağız”

2018 yılının Mayıs ayında yapılması planlanan Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinde adaylığını açıklayan Abdullah Yıldız her zaman ilçenin kalkınması ve refah düzeyinin artması adına çalışmalarını gerçekleştireceğini, bu bağlamda ekibiyle birlikte bu yönetime talip olduğunu söyledi.

Abdullah Yıldız aday açıklama konuşmasının devamında ise şunları söyledi, “Bizim çizgimiz dosdoğru. Biz bunun kararını bugün vermedik. İnsanların bizim hizmet çerçevemizin genişlemesini istediler. Yaptıklarımız belli. Biz çalıştığımızın üzerine bir şeyler koymak istiyoruz. Bizim doğruluğumuza inanan herkesin yanımızda olmasını isteriz. Kimseye sırtımızı dönmeyeceğiz. Herkese kapımız açık. Herkesin taleplerinin ne olduğunu, insanların ortak noktasının ne olduğunu ve bunların da bizler tarafından yok edilip hep beraber yüründüğünde Dinar'a fayda sağlayacağını gördüm ve aday oldum. Değişim için gereken adımları cesurca atacağız. Gelişim için gereken tüm koşulları yaratmak için çalışacağız. Tüm hedeflerimizi birlikte, yan yana, büyük bir sinerjiyle başaracağız. Üyelerimizle geleceği birlikte yaratacağız. ” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum