phishing

Ülkü Ocakları Çetinkaya’ya Zafer Sözü Verdi

Ülkü Ocakları Çetinkaya’ya Zafer Sözü Verdi

Ülkü Ocakları Çetinkaya’ya Zafer Sözü Verdi
26 Mart 2019 - 01:09


Afyonkarahisar Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 50. Yıl Zafer Konseri’nde konuşan Milletçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “Bir hafta sonra sizleri Anıt Parkın önüne zaferi kutlamaya şimdiden davet ediyorum. İnanmazsanız başaramazsınız" dedi. Milletçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya’nın sponsorluğunda ve Afyonkarahisar Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 50. Yıl Zafer Konseri Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda gerçekleşti. Programa MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, ilçe, belde başkanları, ilçe, belde belediye başkanları, ilçe ve belde belediye başkan adayları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, çok sayıda vatandaş katıldı. BAYRAM,
“50 YILDIR BİZ CESARETİMİZİ TARİHİMİZDEN ALIYORUZ”
Programın açılış konuşmasını yapan MHP Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, “Bugün bu salonda yükselen bu ses eminim ki Afyonkarahisar’a dalga dalga her köşesine yayılacaktır. 50 yıldır biz cesaretimizi tarihimizden, gücümüzü milletimizden, ilhamımızı ceddimizden alıyoruz. Önümüze engeller çıkardılar yılmadık, fitne çıkarmak istediler vazgeçmedik, bir tarihi 50 yılda büyütmek için bozkurtlarımız havada yeminler verdik. Ant içtik hep bir ağızdan milliyetçi Türkiye için, bayrağı alıp sırtlandık zorlu yollardan geçtik. Karanlık zindanları taş medreselere çevirip Yusufça sevdalar yeşerttik. Ve selam verip davadaşlara gülerek çıktık sehpalara Türkün töre yaşasın, hareketimiz var olsun diye.” dedi. Başkan Bayram konuşmasının ardından Taytak’a, Kocacan’a ve Çetinkaya’ya plaket takdim etti.
KOCACAN, “DAVALARININ ÜSTÜNDE YÜRÜYEN YÜCE GÖNÜLLERİ AFYONLU’NUN HİZMETİNE SUNDUK”
Programı düzenleyen Ülkü Ocaklarına teşekkür ederek sözlerine başlayan MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, “50 yılda yapamaz dediler, yaptık. Başaramaz dediler başardık. Dağılır gider dediler, toplanıp gücümüze güç kattık. Kervan kervan yürüdük, kafile kafile yükseldik. 50 yılda unutmayınız ki ülkücü hareket masumun, mazlumun ve mahsunun sesi olmuştur. Hiç sönmeyecek millet meşalesi, hiç susmayacak milli haykırıştır. Milli kimliğin, milli onurun, milli bağımsızlığın sembolüdür milliyetçilik.” ifadesine yer verdi. 31 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Kocacan, “31 Mart Belediye seçimleri için 3 aydır yollardayız. Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekilimizin önderliğinde,il başkanlığımızın ışığında, merkez ilçemizle de katılarak tüm ilçelerimizde, beldelerimizde tüm adaylarımızla seyrüsefere çıktık. Yorulmadık, ağrınmadık, incinmedik, her beldeden, her bölgeden Afyonlu kardeşlerimize adaylarımızı sunduk. Alınları pek, yürekleri büyük, davalarının üstünde yürüyen yüce gönülleri Afyonlu’nun hizmetine sunduk. 31 Mart Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet muhafazası ve müdafaası için çok önemli bir yerel seçim demektir. İşte bu bilinçle yollara revan olduk.”şeklinde konuştu.
TAYTAK, “SEN TÜRKLÜĞÜNÜ UNUTSAN DA DÜŞMAN UNUTMAZ”
Düşmanların hain planlarının her zaman diri olduğunu vurgulayan MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Sen Türklüğünü unutsan da düşman unutmaz. Hain planları her zaman diridir. Aziz milletimizin bekasına yönelmiş, sabır sınırlarını zorlayan tehditler hiçbir zaman bitmeyecektir. Bu tehditler karşısında Cumhur İttifakı’nı kurduk. İhanet odaklarına karşı bir olduk. Milli meselelerde taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk. Çünkü biz Cumhurun sesi Türk Milletinin kesilmeyecek nefesiyiz. Ben inanıyorum ki bu salondan artık bir güneş doğmuştur. Bu güneş her geçen gün Türk millet ve ülkücüleri arkasına alarak büyüyecektir ve bu büyümenin adı lider ülke Türkiye olacaktır. Türkiye’deki hali ise ülkücü gençlik olacaktır. Ülkücü gençlik akılla, ilimle, irfanla, inançla asıl milletimize hizmet etmek için bu ülkede söz sahibi olacaktır. Bundan her kesin emin olması gerekmektedir.” diye konuştu.
ÇETİNKAYA, “ZAFERİMİZİ ŞİMDİDEN KUTLAMAYA DAVET EDİYORUM”
İnanların başaracağını söyleyen MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “Rabbime şükürler olsun ki bu kalabalığa bakıyorum, bir hafta sonra sizleri Anıt Parkın önüne zaferi kutlamaya şimdiden davet ediyorum. İnanmazsanız başaramazsınız. İnanırsanız seversiniz. Sevgiise eylem gerektirir. Ben hazırım, siz hazır mısınız Afyonkarahisar?” ifadesini kullandı. Konsere gelenlere hiçbir vaatte bulunmadığını söyleyen Çetinkaya, “Ben sizi hiç kandırmadım. Ben meydanlarda hiç yalan konuşmadım. Ben insanlara hiç umut satmadım. Ve siz buraya gönüllerinizle geldiniz. Siz buraya gelin diye ben size pilav da yedirmedim. Siz buraya gelin diye ben size makarna da dağıtmadım. Siz buraya gelin diye diye ben size dünyalık şeyler de vaat etmedim.”dedi. Şehitlerin mekanında klip çekmediğine dikkat çeken Çetinkaya, “Bizler Türk milliyetçileriyiz. 3 gündür karınları aç iken cennete koşan yiğit ağabeylerimizin takipçileriyiz. Bizler riya nedir bilmeyiz, bizlere hamaset yaptıramazsınız, bizlere yalan konuşturamazsınız. Sizin çok zengin ağa babalarınız olabilir. Bizim aslanlar gibi yüreğimiz var.Sizin İstanbullar’da, Ankaralar’da, bu memlekette işadamlığı yapmış zengin dostlarınız da olabilir. Ama bize inanmış bir gençlik var, bize inanmış bir Afyonkarahisar var. Bizler namusumuzu çıkar için meze yaptırmayız. Bizler aç karnına kanımız dökülür şehit oluruz da, şehitlerimizin mekanında klip çektirtmeyiz. Şehitlerimizi kullanıp siyaset yapmayız. Çünkü onlar bizim namusumuzdur. Onlar Türk toplumunun tamamının namusudur. O yüzden dolayı sizleri doğru olana, sizleri dürüst olana, sizleri hakkı tavsiye edene destek olmaya o yüzden çağırıyoruz. O yüzden sizin desteğinizi istiyoruz, çünkü yüzünüz kara çıkmayacak. Çünkü sözünüz yalan olmayacak.” şeklinde konuştu.
 MİLLETVEKİLİ TAYTAK ŞAFAK İLE DÜET YAPTI
Konuşmaların ardından, merkez, ilçelerde ve beldelerde belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı. Tanıtım sonrasında Genel Merkez Sanatçıları Atilla Yılmaz konseri başladı. Dinleyenlere şarkıları ile güzel dakikalar yaşatan Yılmaz şarkılarını tamamlayınca yerini Ahmet Şafak’a bıraktı.CBüyük bir enerji ile sahneye gelen Şafak, konserine başladı. Bir şarkısında Milletvekili Taytak ile düet yapan Şafak, şarkı aralarında bilgilendirmeler de yaptı. Neden kilo verdiği sorularına cevap veren Şafak, hem yapımcı hem de oyuncu olarak bir sinema filminde görev aldığını belirtti. Şafak şarkıları ile konsere gelen herkesin mutlu dakikalar yaşamasını sağladı. Bir şarkısında sosyal medya için klip çekileceğini belirten Şafak, salonda bulananlardan cep telefonu flaşlarını açmasını istedi. Salondakilerin flaşları yakmasıyla birlikte salonda oluşan güzel görüntü herkesi mest etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum