phishing

Uğurlu’dan Kızılay ve Yeşilay’a ziyaret

Uğurlu’dan Kızılay ve Yeşilay’a ziyaret

Uğurlu’dan Kızılay ve Yeşilay’a ziyaret
16 Mart 2019 - 20:49


Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu Beraberindeki Meclis Üyeleri ile İl Başkanı Adnan Şenel , Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar ve Yeşilay Afyonkarahisar Şube Başkanı Dr. Yusuf Gökçe’yi ziyaret ettiler. Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu yapılan ziyaretlerde “Toplum yararına yapılan çalışmalardan dolayı Teşekkür Ediyor Başarılar Diliyorum” dedi.
Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar ve Yeşilay Afyonkarahisar Şube Başkanı Dr. Yusuf Gökçe yapılan nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiler. Yapılan ziyaretlerde Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu ; Afyonkarahisar için planlanan projeleri anlattı.
Uğurlu Açıklamasında ;
Madde Bağımlığı İle Mücadele Edeceğiz Biliyoruz ki; uyuşturucu ile mücadele emniyet güçlerimizi, istihbarat teşkilatımızı, milli eğitim camiamızı, sağlık birimlerimizi ilgilendiriyor. Tütün, alkol ve madde bağımlılığı gibi toplumun ve gençliğin beden ve ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıklar yanında, kumar, internet ve teknoloji bağımlılığı gibi gençliğe ve topluma zarar veren bütün zararlı alışkanlıklarla mücadele etmek Yeşilay’ın amacı ve faaliyeti Bununla birlikte biliyoruz ki; Belediyemiz bu şehrin her türlü sorununu çözmek konusunda görevlidir. Kurumlar arasındaki iş birliğini sağlamakla vazifelidir. Toplumu, aileleri ve gençliğimizi tehdit eden madde bağımlılıkları konusunda sorumluyuz ve görevliyiz. Özellikle sentetik uyuşturucu olan “bonzai” kullanımının her geçen gün artmaktadır. Basın yayın organlarıyla toplumun her kesimine uyuşturucu konusunda merak uyandırmayacak ancak ciddiyetini de vurgulayacak şekilde” bilgiler verilmelidir. Çünkü uyuşturucuya başlayanların yaklaşık %22’si merak yüzünden uyuşturucuya başlamaktadır
Gençliğimizi kuşatan madde bağımlılığı tehlikesinden Merkezi yönetim, yerel yönetim, halkımız ve ebeveynler ele vererek gençlerimizin bu tehlikeden kurtarılabileceğine inanıyorum. Bunun için göreve geldiğimde toplumsal bilinç sağlama, önleyici tedbirler alma ve rehabilitasyon çalışmaları konusunda hizmet vermek amaçlı Madde Bağımlığı İle Mücadele Merkezi kuracağız. Özellikle gençlerimiz için ve sonrasında tüm toplumumuz için bağımlılıklarla hep birlikte daha güçlü bir şekilde mücadele edeceğiz.
Yine bir başka projemiz Afyonkarahisar’lı Yaşlı Büyüklerimizi İstedikleri An Gidebilecekleri Ve Barınmadan Yeme İçmeye, Sağlıktan Sosyal Faaliyetlere Kadar Birçok Konu Da Hizmet Alabilecekleri Yaşam Alanları Hürmet Ve Şefkat Evi Oluşturacağız. Modern Zamanların En Büyük Sıkıntılarından Biri Olan Ama Medeniyet Değerlerimize Ters Olması Hasebiyle Pek Fazla Dillendirilemeyen Problemlere Çözüm Olabilmeyi Amaçlayan Bu Projemizle Elimizden Geldiğince Hürmet Ve Sevgi İle Yaşlılarımızı Kucaklayacağız.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum