phishing

Türkiye'deki şehit dernekleri Şanlı için bir araya geldi

Türkiye'deki şehit dernekleri Şanlı için bir araya geldi

Türkiye'deki şehit dernekleri Şanlı için bir araya geldi
02 Mayıs 2018 - 03:02

Türkiye'nin çeşitli illerinden Afyonkarahisar'a gelen 35 Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti'den Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığını açıklayan Galip Şanlı'ya destek verdiler.

Afyonkarahisar'da şehit yakınları ve gazilere katkılarda bulunan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adaya adayı Galip Şanlı'ya en anlamlı desteği şehit yakınları ve gaziler verdi. Afyonkarahisar'da bir otelde bir araya gelen 35 şehit yakını ve gazi derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili aday adayı Şanlı'nın yanında olduklarını açıkladı.

 

CAMİA OLARAK HER ZAMAN YANINDAYIZ

Afyonkarahisar'ın ev sahipliğinde bir araya gelen İstanbul, Konya, Osmaniye, Kütahya, Bursa gibi iller başta olmak üzere 35 ilin Şube başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi ile bir araya geldiklerini belirten Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Şube Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin kendilere her zaman destek ve yakınlık gösteren Milletvekili aday adayı Şanlı'nın yanında yer aldığını söyledi.  Kumartaşlı, "Galip bey en başından beri şehit yakınları ve gazilerimizin yanında idi. Herkes tarafından takdirle karşılanıyor. Bizim camiamızda Galip Şanlı beyin çıkmış olduğu bu yolda inşallah muvaffak olur. Bizde kendisine başarılar diliyoruz. Bizim adımızı ve camiamızı inşallah meclis çatısı altında da temsil edeceğine inanıyoruz.  Bizde camia olarak başarılar diliyoruz" dedi.

 

ŞEHİT AİLELERİMİZİN SESİ OLACAĞIM

Şehit yakınları ve gaziler derneğinin başkanları ve yönetim kurulu üyelerine verdiklerin destekten dolayı teşekkür eden Milletvekili aday adayı Şanlı, "Şehit yakınlarımız ve gazilerimizin her zaman emrindeyiz. Onlar bizim başımızın acıdır. Bu gün burada bana verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Eğer Milletvekili olarak seçilirsem şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanında ve sesi olmaya devam edeceğim" diye konuştu. Konuşmaların ardından Milletvekili aday adayı Şanlı, şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile yakından ilgilendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum