phishing

Turizm Fakültesi Öğrencileri Sektör Temsilcileri İle Buluştu

Turizm Fakültesi Öğrencileri Sektör Temsilcileri İle Buluştu

Turizm Fakültesi Öğrencileri Sektör Temsilcileri İle Buluştu
01 Mart 2019 - 10:48


 
 
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi tarafından 5. İstihdam ve Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi.
Turizm Fakültesi fuaye alanında gerçekleştirilen etkinliğe Afyonkarahisar ile birlikte çevre illerde yer alan otel sahipleri ve turizm acenteleri katıldı. Etkinlik boyunca hem AKÜ öğrencilerinin hem de turizm alanında eğitim alan meslek lisesi öğrencilerinin işletme temsilcileriyle doğrudan görüşmesi sağlanırken, öğrenciler sektörde önde gelen acente ve otellere iş ve staj başvurusu yapma imkânı buldu.
Etkinlikte Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Şuayip Özdemir, dekan yardımcıları ve bölüm başkanları sektör temsilcileriyle birlikte stantları ziyaret ederek verilen desteklerden dolayı katılımcılara teşekkür etti.
Öğrencilerin sektör temsilcileri ile bir araya gelerek staj ve iş imkanları hakkında bilgi sahibi olduğu etkinliğe; ETS Tur, Jolly Tur ve Odeon Tours ile birlikte Ayvalık Murat Reis Otel, The Nowness Luxury Hotel & Spa, Çeşme Boyalık Beach, Çeşme Altın Yunus Resort, Amara Sealight Elite, Voyage, Korel Termal Resort, Maxx Royal Resort, Kuşadası Sealight Resort, Radisson Blue, NG Güral Otel, İkbal Termal Resort ve Akrones Termal Otel işletmeleri katıldı.
Düzenlenen etkinlikte Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Şuayip Özdemir tarafından katılımcılara teşekkür ve katılım belgeleri takdim edildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum