phishing

TÜDKİYEB: Üreticilerimiz 100 bin liraya kadar sübvanseli kredi kullanabilecek

TÜDKİYEB: Üreticilerimiz 100 bin liraya kadar sübvanseli kredi kullanabilecek

TÜDKİYEB: Üreticilerimiz 100 bin liraya kadar sübvanseli kredi kullanabilecek
26 Mart 2020 - 14:23

Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik, anaç koyun keçi destek ödemelerinin talepleri üzerine erkene çekildiğini belirterek, Bakan Pakdemirli'ye teşekkür etti.
Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik, ülkemizde de etkili olan Koronavirüs ve sektöre ilişkin bir açıklamada bulundu.
 
Genel Başkan Çelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
 
“Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz de virüs salgını nedeniyle zor bir süreçten geçiyor. Öncelikle bu süreçte hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı, hastanelerde tedavi görmekte olan vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum.
 
Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, tüm Bakanlıklarımızın gayret ve çabalarıyla aldıkları tedbirler sayesinde bu zor süreci en kısa zamanda atlatacağımıza inanıyor tüm vatandaşlarımızı alınan tedbirlere harfiyen uymaya davet ediyorum.
 
Gıda güvenliğimizin teminatının yerli üretim olduğu ve şu zor günlerde “gıda”nın her şart altında vazgeçilmezimiz olduğu bir kez daha ispatlanmıştır. Dolayısıyla Tarım ve Orman Bakanımız sayın Dr. Bekir Pakdemirli’nin önderliğinde ülkemizi besleyen tarım sektörünün çalışmaları aralıksız ve yoğun bir şekilde devam etmektedir.
 
Sayın Bakanımız, yılın 365 günü, günün 24 saati çalışarak sektörün menfaatleri doğrultusunda yoğun emek sergilemektedir. Bu zorlu dönemde de devlet babanın her daim bizimle olduğunu bir kez daha göstermiş ve birçok alanda destek müjdelerini bize vermiştir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum