phishing

Trafik kazasında yaralanan Akü öğrencisi Serkan yaşama tutunamadı

Trafik kazasında yaralanan Akü öğrencisi Serkan yaşama tutunamadı

Trafik kazasında yaralanan Akü öğrencisi Serkan yaşama tutunamadı
04 Şubat 2017 - 15:55

 

 

Afyon’da hastane önünde yaklaşık 7 gündür süren bekleyişten acı haber geldi. Serkan'ı kaybettik. 02.Mart.2017 günü Afyon’da geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralı olarak Afyon Devlet Hastanesi yoğun bakımında tedaviye alınan Demirci Serçeler Mahallesinden Üniversite öğrencisi Serkan Önal bu sabah hayatını kaybetti.

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği öğrencisi 22 yaşındaki Serkan Önal Afyon’da hem okuyup hem çalışıyordu. 02.Mart 2017 günü bir dürümcüde motosikletli kurye olarak müşteriye sipariş götürürken, otomobil ile çarpışarak başından aldığı darbe ile ağır yaralanmıştı. Serkan Önal’ın kaza haberini alan babası, annesi ve dedesi Afyon’a hareket etmiş, yoğun bakımda olan Serkan Önal’ın ilk bulgulara göre yaşama direndiği ve yapılan tüm tıbbi müdahalelere yanıt verdiği açıklanmıştı.

 

Yaklaşık bir haftadır hastanede doktorlardan gelecek sevinçli haberi bekleyen acılı aile Serkan’ın ölüm haberiyle adeta yıkıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Serkan Önal yoğun bakımda tedavi gördüğü Afyon Devlet Hastanesinde henüz hayatının baharında bu sabaha karşı yaşama veda etti.

 

SERÇELER MAHALLESİ GELEN HABERLE YIKILDI

 

Serkan Önal’ın Afyondan gelen ölüm haberi Demirci ilçesine bağlı Serçeler Mahallesinde üzüntüye yol açtı. Günlerdir 22 yaşındaki gencin sağlık haberlerini takip eden, hastanede bulunan ailesinden bilgiler alan Serçeler Mahallesi sakinleri ölüm haberi sonrasında gözyaşlarına boğuldu.

 

Ölüm haberini aldıktan sonra cenaze defin işlemlerine başlayan Serçeler Mahallesi Muhtarı Karip Akkaya Manisa Son Haber’e yaptığı açıklamada “ çok üzgünüz, genç yaşta bir kardeşimizi kaybettik, ona olan son görevimiz için çalışmalarımız devam ediyor. Aile cenaze ile birlikte saat 11 sularında Afyon’dan hareket etti. Her türlü hazırlığımızı tamamlamak üzereyiz. Cenaze mahallemize geldikten sonra ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından mahalle mezarlığımızda toprağa verilecek. Acımız çok büyük Serkan Önal Kardeşime Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve mahalle halkımıza başsağlığı diliyorum” dedi.

 
ÖĞRENCİ KONSEYİ TAZİYE DİLEDİ

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrenci konseyi başkanlığından yapılan açıklamada ise;”Üniversitemizde Biyomedikal Mühendisliği okuyan Serkan Önal isimli öğrencimiz, geçen hafta geçirdiği trafik kazası sonucunda ağır darbe almıştı ve hastaneye kaldırılmıştı.

1 haftadan bu yana yoğun bakım ünitesinde tutulan öğrencimizden bugün gelen acı haber hepimizi derinden yaralamıştır.Öğrencimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.”denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum