phishing

TOKİ Arsa Kurası İptal Edilenler Belli Oldu

TOKİ Arsa Kurası İptal Edilenler Belli Oldu

TOKİ Arsa Kurası İptal Edilenler Belli Oldu
07 Nisan 2023 - 15:38


 
Yüzyılın en büyük sosyal konut projesi kapsamında İlk Evim Arsa başvuruları, 10 Ekim-15 Kasım 2022 tarihleri arasında alınmıştı. 250 bin konut hak sahibi belirleme kurası il il çekilmeye devam ederken TOKİ arsa kura çekimi tarihleri araştırmaları hız kazandı.
TOKİ arsa kura sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ederken arsa başvuruları ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Kurum tarafından müstakil ve müşterek arsa başvurusu kabul edilmeyenlerin isim listesi yayınlandı. Başvuruların olumsuz sonuçlanma nedeni ise arsa satışı başvuru şartları ile arsa başvuru ve satın alma taahhütnamesi'nde bildirilen başvuru şartlarına uyulmaması.
İlk Evim Arsa Projesi kapsamında müstakil ve müşterek arsa başvuruları 10 Ekim-15 Kasım 2022 tarihleri arasında tamamlanmıştı. Konut yerine arsa tercih eden vatandaşlar, TOKİ arsa kura çekimi için geri sayıma geçti. TOKİ arsa kura sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ederken 81 ilde hak sahiplerini bulacak arsalar ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. TOKİ, resmi internet sayfası üzerinden müstakil ve müşterek arsa olumsuz sonuçlananların isim listesini paylaştı. Yapılan açıklamada arsa başvuru ve satın alma taahhütnamesi'nde bildirilen başvuru şartlarına uyulmadığı için başvuruların kabul edilmediği bilgisi yer aldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum