phishing

TGF 25 Ağustos’ta Kocatepe çıkacak

TGF 25 Ağustos’ta Kocatepe çıkacak

TGF 25 Ağustos’ta Kocatepe çıkacak
16 Nisan 2018 - 09:57 - Güncelleme: 16 Nisan 2018 - 11:22

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Güzbey’in ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Gazeteciler Federasyonu 5. Anadolu Buluşmaları hafta sonu NG Afyon Termal Otelde yapıldı. 

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Güzbey, Türkiye Gazeteciler Federasyonu tarafından düzenlenen 5. Anadolu Buluşmalarına ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, tüm katılımcılara Cumhuriyetin Kazanıldığı Topraklara geldikleri için teşekkür etti. 

 

Protokol ziyaretleri yaptık

 

13-15 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Gazeteciler Federasyonu 5. Anadolu Buluşmaları’nın ilk gününde protokol ziyaretleri yaptıklarını hatırlatan AGC Başkanı M. Emin Güzbey, tüm misafirlerin Afyonkarahisar’a gelmişken termalin şifalı sularından faydalanmalarını istediklerini söyledi. 

 

Tekrar program yapacağız

 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ile birlikte bir ödül gecesi planladıklarını ancak Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun rahatsızlığından dolayı ertelemek zorunda kaldıklarını ifade eden Başkan Güzbey, “İnşallah ödül gecesi programımızı tekrar Afyonkarahisar’a geldiğinizde yapacağız” dedi. 

 

Özel, Kocatepe çıkmamızı önerdi

 

Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Vali Mustafa Tutulmaz’ı makamında ziyaret ettiklerini ifade eden Güzbey, “Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Zafer Haftasında Kocatepe’ye çıkmamızı ve Türkiye’nin değişik illerinden gelen Cemiyet Başkanlarımız ile bir arada o havayı solumamızı önerdi” 

 

Havayı solumak çok önemlidir

 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ile karar aldıklarını ifade eden Başkan Güzbey, “İnşallah 25 Ağustos’ta Afyonkarahisar’da bir program tertip edeceğiz. Aileleriniz ile birlikte gelmenizi isteyeceğiz ve o havayı solumak çok önemlidir. Ben her yıl katıldığımda ayrı bir mutluluk duyuyorum” diye konuştu.  

 

Güzel bir gece hazırlayacağız

 

25 Ağustos’ta Şuhut’tan başlayan yürüyüşte askerlerin yedikleri yemeğin Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Afyon Belediyesi tarafından hazırlandığını vurgulayan Güzbey, “Hazırlanan yemekler ile yollar çıkılıyor. Kocatepe’ye çıkıldığında oradaki havayı teneffüs etmek çok ayrı bir duygudur. İnşallah o programı özel bir gece ile hazırlamaya gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

2 televizyon 7 gazetemiz var

 

Afyonkaarahisar’da 2 tane televizyonu kanalı olduğuna dikkat çeken AGC Başkanı Mehmet Emin Güzbey, sözlerine şöyle devam etti: “Televizyonlarımızdan bir tanesi karasal yayın yapan Karahisar Tv, bir diğeri de uyduda gözümüz kulağımız olan Kanal 3’tür. Bunun haricinde 7 tane gazetemiz var” diye konuştu. 

 

Kimsenin zararı olmadı

 

Afyonkarahisar’da daha önce 23 gazetenin olduğuna dikkat çeken Güzbey, “Hatırlanacağı üzere Türkiye’nin en çok gazetesi Afyonkarahisar’daydı. Basın İlan Kurumunun Afyonkarahisar’da Şubesinin açılması ile birlikte gazete sayımız şuanda 7’ye düştü ve gazetedeki arkadaşlarımızın hakları zayi olmadı. Biz 1 yıllık resmi ilan bedelini geride kalan gazeteler olarak paylaştık ve o arkadaşlarımıza ödedik. Hiçbir kimsenin zararı olmadı” dedi. 

 

Türkeli 50 yıllık gazete 

 

Afyon Türkeli Gazetesinin Afyonkarahisar’ın en eski gazetesi olduğunu söyleyen Güzbey, “50 yılı aşkın bir mazisi var. Kocatepe Gazetesi ulusal yayınları aratmayacak mizanpaj ve görsellikte. Diğer bir gazetemiz ise benimde içerisinde bulunmaktan gurur duyduğum Odak Gazetesi, Gazete 3 ve Kanal 3’ün ayrı bir özelliği var. Afyonkarahisar’da 40’tan fazla işadamının bir araya gelerek medya oluşturdular ve 10 yıldır faaliyetteler.” 

 

Radyoların yayınları güzel 

 

Güzbey, “Hisar Gazetesi bizim Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin Genel Sekreteri Ahmet Birliktir’in, Anahaber Gazetesi ile Karahisar TV yine aynı kişilere aittir. Son olarak Kadınana Gazetesi isminden de anlaşılacağı gibi Sahibi bir bayan arkadaşımız Canser Kuzu’nundur” dedi. Afyonkarahisar’da 9 tane yerel radyonun olduğunu ifade eden Güzbey, “Radyolarımızın yayınları gayet güzeldir. Radyolarımızdan bir tanesi Gün FM’dir ve kendisi Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili İsmail Akar’ındır” dedi. 

 

Bakan Eroğlu Kıbrıs’a su götürdü

 

Hemşerimiz Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun sadece Afyonkarahisar’a ve Türkiye’ye değil, Kıbrıs’a su götürdüğünü belirten Güzbey, “Kıbrıs’a suyun götürülmesi için Bakan Eroğlu’nun çalışması oldu. Bunu Kıbrıs’ta konuşmamızda anlatmıştım. Bugünde Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın Türkiye’de ilk Afyonkarahisar’a açtığı Tıbbı Aromatik Bitkiler Merkezi var” diye konuştu. 

 

Bakan Eroğlu’nu hatırlayın

 

Ağustos ayında düzenlenecek olan programa Türkiye Gazeteciler Federasyonu Üyelerini Tıbbi Aromatik Bitkiler Merkezine götürmek istediğini belirten Güzbey, “Orada çok çeşitli bitkiler var. Her bitkinin ayrı bir şifa olduğunu benden daha iyi biliyorsunuz. Bakanımız Veysel Eroğlu, sizlere torbalar içerisinde fidanlar gönderdi lütfen ilinize gittiğinizde onları toprakla buluşturun ve baktıkça da Bakanımız Veysel Eroğlu’nu ve bizleri hatırlayın. Aynı zamanda içerisinde bitki çayları var. İstediğiniz zaman onlardan sizlere gönderebiliriz” dedi. 

 

Protokole teşekkür ederim

 

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Güzbey, Türkiye Gazeteciler Federasyonu 5. Anadolu Buluşmalarına destek veren başta Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu olmak üzere Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır, NG Afyon Termal Otel Genel Müdürü Cenker Yılmaz, Afyonkarahisar’daki medya kuruluşlarına teşekkür etti.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum