phishing

TED Afyon Koleji Dönem Sonu Resim Sergisi Açıldı.

TED Afyon Koleji Dönem Sonu Resim Sergisi Açıldı.

TED Afyon Koleji Dönem Sonu Resim Sergisi Açıldı.
04 Haziran 2020 - 00:26

TED KOLEJİ PANDEMİ DİNLEMİYOR!

Dünya Sağlık Örgütünün Covid-19 hastalığını pandemi ilan etmesinden bu yana “Uzaktan Eğitim” sürecine devam eden TED Afyon Koleji, kurumsal yapısı ve yüksek hızlı manevra kabiliyetiyle kendini ispatladı.
TED Afyon Koleji’nin normal okul döneminde uyguladığı eğitim programları ve uygulamaları, uzaktan eğitim dönemine entegrasyonundaki şaşırtıcı başarısı velilerinden ve eğitim camiasından büyük beğeni aldı. Bu süreçte, online canlı dersleri, canlı sınavları, TED üretimi ders videoları, ulusal bazda hazırladığı yarışmalar, etüt programları, kutlama ve anma programları ile adından söz ettiren TED Afyon Koleji “Sanat” çalışmalarına da ara vermedi.
Bugün itibariyle TED kampüste açılan dönem sonu “Resim ve Seramik Sergisi” sanal ortamda izlenebilecek. Resim ve Seramiğin farklı tekniklerinin uygulandığı sergide 220 eser sergileniyor. TED Afyon Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Azime Tanrıverdi verdiği demeçte;
“TED Afyon Koleji olarak Pandemi’nin çalışmalarımıza ket vurmasına izin veremezdik. Bu nedenle, uzaktan eğitim çalışmalarımız için hizmet içi eğitimlerimizi en üst seviyeye çıkararak, hızlı bir adaptasyon sürecine girdik.
Böylesine zorlu bir süreçte akademik alanda olduğu kadar sanat alanında da etkin olan İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizin çalışmalarını hayranlıkla izliyor, onlarla gurur duyuyorum” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum