phishing

TDP'li Uysal Kılıçdaroğlu'na kentsel dönüşüm konusunda yüklendi : Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz 

TDP'li Uysal Kılıçdaroğlu'na kentsel dönüşüm konusunda yüklendi : Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz 

TDP'li Uysal Kılıçdaroğlu'na kentsel dönüşüm konusunda yüklendi : Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz 
01 Mayıs 2023 - 14:06 - Güncelleme: 03 Mayıs 2023 - 10:57


 
TDP İl Başkanı Kadir Uysal CHP Genel Başkanı ve Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na Afyonkarahisar mitingindeki ifadeleri üzerinden yüklenmeye devam ediyor.
TDP İl Başkanı Kadir Uysal CHP Genel Başkanı ve Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Afyonkarahisar mitingindeki ifadeleri üzerinden set bir dille eleştirerek “  Ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz” dedi.
Uysal yazılı bir açıklama yaparak Kılçdaroğluna şu ifadelerle yüklendi ;”Afyonkarahisar’da partisi tarafından düzenlenen mitingde konuşan Kılıçdaroğlu, Mısri mahallesindeki kentsel dönüşüme de değinerek ;’ Geleceğim, o evlerin tamamını yapacağız ve o evlerde insanlar huzur içinde oturacak. Göreceksiniz. Onların satın alma gücüne göre fiyatı belirleyeceğiz. Ayrıca bir şey daha. Afyon Belediye Başkanlığını bize verdiğiniz andan itibaren o evlerin nasıl süratle yapıldığını göreceksiniz.” İfadelerini kullanmıştır.
İSTANBULDA KAÇ TANE KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPTINIZ?
Şimdi buradan hemen sormak lazım İstanbul,Ankara,İzmir,Antalya ve Daha başkaca büyükşehir belediyeleri CHP’de buralarda kaç tane kentsel dönüşüm projesi yaptınız?İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul belediye seçimlerinde 100 konutta kentsel dönüşüm için söz vermişti.Paki kaç tanesini yapabildi? Hemen cevabını verelim İmamoğlu’nun yaptığı toplam kentsel dönüşüm bağımsız bölüm sayısı 1443’tür yani 2 bin konut yapamamışlardır.Şimdi de çıkmış Kılçdaroğlu belediyeyi bize verin buradaki kentsel dönüşümü yapalım diyor.
Sayın Kılçdaroğlu’na hatırlatmak isteriz ki bu kentsel dönüşüme sizin Afyonkarahisar Milletvekiliniz de karşı çıkmış ve yapılmasını engellemek isteyenlere destek vermiştir.Biz söze değil icraata bakarız.İstanbul’da 4 senede 100 bin konut sözü verip 1443 tane yapanlar mı Afyonkarahisar’ın kentsel dönüşümünü halledecekler?
1443 KONUTA 43 MİLYAR HARCANMIŞ
Değerli hemşerilerim,Bunlar 1443 konutu kentsel dönüşümden geçirmişler ama belediyenin bu işleri yapan şirketi olan Kiptaş’ta ne kadar para harcamışlar biliyor musunuz? Hemen söyleyeyim sizlere 43 milyar lira para harcamışlar. Şimdi de çıkmışlar Afyonkarahisar’ın kentsel dönüşümünü yapacaklarmış.O kadar bütçe imkanlarına karşılık İstanbul’daki vaatlerinin % ikisini bile gerçekleştiremeyenler bu gidişle İstanbul’un tamamındaki kentsel dönüşümü asırlarca bitiremezler.
AFYONKARAHİSAR’IN KANTARI BELİNDEDİR
O kadar bütçe imkanları ve gelire rağmen İstanbul’da başarılı olamayanlar çıkmış benim hemşerilerime boş vaatler vererek oy istemektedir. Afyonkarahisar’ın kantarı belindedir.Gayet iyi tartar.Sözünde durmayanlarla işbirliği yapanların sözünde durmayacakları da aşikardır.Kendi ekibini bir milletvekilliği adaylığına değişenlerle ittifak yapanlar benim hemşerilerimi nelere değişmezler ki.Biz yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza değişmedik.Kılıçdaroğlu kendi yol arkadaşlarını partisine emek verenlerin yerine ittifak ortaklarından 77 kişiyi kendi listelerine seçilecek yerden koymuştur.
AFYONKARAHİSAR ZATEN BİR TURİZM KENTİ
Uysal, Kılıçdaroğlu’nu Turizm konusunda da eleştirerek şu ifadeleri kullandı; “Kemal bey Mitinde çıkmış,’Burası aynı zamanda görkemli bir turizm merkezi olabilir çünkü yeraltı kaynakları bunun için son derece elverişli. Belediyeyi bize vereceksiniz, 5 yıldızlı otellerin nasıl çoğaldığını da göreceksiniz.’ Diyerek Afyonkarahisar’ın turizmde egenin paralayan yıldızı olduğunu unutmuştur. Afyonkarahisar 30 binin üzerindeki otel yatağı ile termal turizmin başkenti olma özelliğini halen elinde bulundurmaktadır. Tarihi,Doğal ve kültürel güzellikleriyle dünyanın birçok kentinden turistleri çeken bir kent olan Afyonkarahisarımızda Belediyeyi verirsek 5 yıldızlı otellerin çoğalacağını iddia eden Kılıçdaroğlu’na sormazlar mı; sizde olan büyükşehir belediyelerinde kaç tane daha otel yatırımı yapıldı? Kaç Turizmcı otel yapmak için ruhsat ald?.Sizde olan belediyelerde Kaç tane otel yatırımına imza attınız otel sayılarını artırdınız ki çıkmışsınız Afyonkarahisar’da belediyeyi bize verin otellerin yükseldiğini görün gibi akla hayale sığmayacak ifadeleri sıraladınız? Belediyenin sizde olduğu yerlerde ki belediyeler çalıştırdıkları işçilerin maaşlarını dahi ödeyememektedirler. Kaldı ki oteller artsın.
Lafla peynir gemisi yürümez diyor yapamadıklarınız yapamayacaklarınızın göstergesidir diyor hepinizi saygıyla selamlıyorum.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum