phishing

Taytak’tan Seçilen MHP’li başkanlara ziyaret

Taytak’tan Seçilen MHP’li başkanlara ziyaret

Taytak’tan Seçilen MHP’li başkanlara ziyaret
16 Nisan 2019 - 16:56


 
 
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi Sonrasında Afyonkarahisar’da Seçimi Kazanan Belediye Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyaretlerinde Bulundu.
 
Taytak, Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Timur Bayram, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 31 Mart 2019 seçimlerinde seçilen belediye başkanlarını ziyaret etti.
 
Yoğun bir program ile ziyaretlerine başlayan Taytak, Işıklar Belde Belediye’sinde Erol Özağıl Beye ziyaretlerine başlayarak, Nuribey Merkez Belde Belediye Başkanı Abdullah Çakmak, Sülün Merkez Belde Belediye Başkanı Şükrü Bacak, Değirmenayvalı Merkez Belde Belediye Başkanı Erol Barutçu, Beyyazı Merkez Belde Belediye Başkanı Asım Altıntaş, Çağırbağ Merkez Belde Belediye Başkanı Ali Çalışır ve Fethibey Merkez Belde Belediye Başkanı Mustafa Özdemir’i ziyaret etti.
 
Taytak, “Seçim çalışmalarımız boyunca çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmadık.
 
Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi İl, İlçe Teşkilatlarımız, Belediye Başkan Adaylarımız ve çok kıymetli hemşehrilerimiz ile birlikte el ele, omuz omuza, yürek yüreğe verdik.
 
24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde İl genelinde almış olduğumuz oyumuz 62.038 oy oranımız %13,86 iken, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde İl Genel Meclisi bazında oylarımız 95.981 oy oranımız %21,43 olmuş olup oylarımız %54.7’lik bir artış göstermiştir.
 
Afyonkarahisar’da 30 Mart 2014 seçim sonuçlarına göre; 6 İlçe (Başmakçı, Çay, Emirdağ, İhsaniye, Kızılören), 7 Belde ( Çıkrık, Fethibey, Işıklar, Pazarağaç, Kayıhan, Dereçine, Kocaöz) Milliyetçi Hareket Partisi tarafından hizmet verilmek üzere kazanılmıştır. Afyonkarahisar genelinde İl Genel Meclis Üye sayısı 14 ve Belediye Meclis Üyesi sayısı 12 olmuştur. Merkezde 50.403 oy alınmıştır.
 
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Merkezde toplam 20.725 oy, 2 İlçe (Başmakçı, Kızılören), 15 Belde (Işıklar, Değirmenayvalı, Sülün, Nuribey, Çayırbağ, Beyyazı, Fethibey, Karacaören, Serban, Kırka, Seydiler, Döğer, Kayıhan, Ahmetpaşa, Kılıçarslan), İl Genel Meclis Üye sayısı 7, Belediye Meclis Üye sayısı 3 , Cumhur İttifakı olarak da 1 İlçe (Dinar) kazanılmıştır.
 
Milliyetçi hareket partisi 31 mart seçimlerine büyük anlamlar yüklemiş, milli bekamız üzerinde derin yankıları olacağını ifade etmiştir. Bunda da ne kadar haklı olduğumuz, ne kadar isabetli öngörüde bulunduğumuz ortaya çıkmıştır.
 
Kutlu davamızdan, Türkiye’nin tarihsel ve egemenlik haklarını müdafaadan, milli bekayı savunmaktan, hakkı ve hakikati batılın yüzüne haykırmaktan ve hıyanetle mücadeleden vazgeçmeyeceğiz.
 
Kazanan cumhur İttifakı’dır. Kazanan Türkiye’dir, kazançlı çıkan cumhurdur, Cumhuriyet’tir, kısaca Türk milletidir. Zillet İttifakı kaybetmiştir.
 
Belediyelerimizde 3 Hilalimizi dalgalandıran Belediye Başkanlarımızın her birine yeni görevlerinde hayırlı olsun temennilerimi ileiyorum, başarılar diliyorum.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum