phishing

Taytak’tan Emniyet Müdürlüğüne Tebrik Ziyareti

Taytak’tan Emniyet Müdürlüğüne Tebrik Ziyareti

Taytak’tan Emniyet Müdürlüğüne Tebrik Ziyareti
28 Mart 2019 - 12:33


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünün son günlerde gerçekleştirmiş olduğu başarılı uyuşturucu operasyonları nedeniyle Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’ı ve emniyet personelini ziyaret ederek tebrik etti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ve beraberindeki MHP heyeti, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polislerle tek tek tokalaşan MHP heyeti daha sonra İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’ı ziyaret etti.
Milletvekili Taytak ve mhp heyeti emniyet müdürü Yıldız ve emniyet personeli ile bir süre sohbet etti. Afyonkarahisar emniyet müdürlüğünün Müdür Yıldız önderliğinde başarılı çalışmalara imza attığını söyleyen Milletvekili Mehmet Taytak, emniyet müdürlüğünde görevli tüm polisleri tebrik etti. Taytak, “Uyuşturucu ile ilgili son günlerde çok ciddi başarılar elde ettiniz. Bugünkü ziyaretimizin sebebi de bu konuda başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizi ve ekibinizi tebrik etmek için ziyaret ettik. Uyuşturucu ile yaptığınız mücadelelere Türkiye çapında ses getiren operasyonlara imza atıyorsunuz. Başta emniyet müdürümüz Gürsel Yıldız ve ekibini tebrik etmek istiyorum. Allah sizden razı olsun. Biz MHP olarak Ülkü Ocaklarımızın geçtiğimiz yıl başlattığı ve hala devam eden uyuşturucu ile mücadele konusunda konferans ve seminerler düzenliyoruz. Gençlerimizin uyuşturucu illetinde uzak kalmaları konusunda elimizden gelini yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Size tekrar başarılar diliyoruz” dedi. Taytak ve beraberindeki heyet daha sonra Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yeni kurulan motorize Yunuslar timini ziyaret ederek Yunuslar timi binasına Türk bayrağı hediye ettiler
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum