phishing

Taytak'an müthiş seçim iddiası

Taytak'an müthiş seçim iddiası

Taytak'an müthiş seçim iddiası
10 Mayıs 2023 - 11:28 - Güncelleme: 11 Mayıs 2023 - 10:45


 
MHP Afyon Milletvekili Taytak,14 Mayıs'ta Cumhur ittifakı seçimleri 6-0 kazanacağını iddia etti.
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bolvadin, Çobanlar ve Işıklar ilçelerinde vatandaşlarla buluşan Taytak, Cumhur İttifakının 14 Mayıs'taki seçimlerde 6-0 olacağını belirtti. Işıklar Kasabası'nda yapılan konuşmada yüzlerce kişi Taytak'ı alkışladı ve destek verdi. Taytak, seçimlerde Cumhur İttifakı'nın zaferle çıkacağına ve meclise 6 milletvekili göndereceğine inandığını söyledi.
 
14 Mayıs'taki seçimlere sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına Bolvadin ilçesinde başladı. İlçede kapı kapı dolaşan Taytak, her girdiği kapıda, her tokalaştığı elde büyük destek gördü. Bolvadin halkı, kendi memleketlerinden gelen Taytak'a tam destek verdi. Taytak, ilçe esnafını da ziyaret ederek destek istedi.
 
Çobanlar ilçesinde de seçim çalışmalarına devam eden Taytak, ilçe meydanında vatandaşlar tarafından uzun kuyruklar halinde karşılandı. Çobanlılar, Taytak ile tokalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Taytak, Cumhur İttifakı'na tam destek veren Çobanlar halkına teşekkür etti ve 14 Mayıs'ta yüksek oy oranıyla zaferi kazanacaklarına inandığını belirtti.
 
Işıklar Kasabası'nda kendisini yüzlerce kişi alkışlarla karşılayan Taytak, miting havasında bir konuşma yaptı. Belediye Başkanı Erol Özağıl, belediyenin Taytak'a verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ise Işıklar halkının coşkusuna ve Milliyetçi Hareket Partisine verdiği destek için teşekkür etti. Taytak ise kendisini destekleyenlere teşekkür ederek, seçimlerde Cumhur İttifakı'nın zaferle çıkacağına inandığını söyledi.
 
Taytak, konuşmasında, Cumhur İttifakı'nın ruhu, anlayışı, duruşu, birliği, bereketi ve cenabı Allah'ın izniyle ortaya çıktığını belirtti. Diğer birlikteliğin ise batının talimatlarına göre hareket eden bir koalisyon anlayışı olduğunu ifade eden Taytak, mücadelelerinin atalarından aldıkları bayrağı daha ileriye taşımak olduğunu söyledi. Seçimlerde Cumhur İttifakı'na destek isteyen Taytak, bu ittifakın başarısıyla meclise 6 milletvekili gönderileceğine inandığını vurguladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum