phishing

Taytak Alkoloid Fabrikasını ziyaret etti

Taytak Alkoloid Fabrikasını ziyaret etti

Taytak Alkoloid Fabrikasını ziyaret etti
14 Mart 2019 - 12:23


 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet TAYTAK, Bolvadin İlçesinde Faaliyet Gösteren Alkaloid Fabrikasını Ziyaret Etti.
Bolvadin ilçesinde faaliyet gösteren Alkaloid fabrikasını ziyaret eden Milletvekili Taytak'a MHP Bolvadin Belediye Başkan Adayı Selahattin Kelekçi MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mustafa Türker, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Afyonkarahisar İGM Adayları ve Bolvadin İlçe Teşkilatı eşlik etti.
Fabrika müdürü tarafından karşılanan Milletvekili Taytak, fabrika çalışanlarıyla bir araya geldi. Fabrikanın çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Fabrika Müdürü Yusuf Akyol, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Fabrika çalışanları ve idari personelle yemek yiyen MHP heyeti işçilerle bir süre sohbet etti.
Burada işçilere hitap eden Mehmet Taytak, Alkaloid Fabrikası işçilerinin özlük haklarından, fabrikanın personel ihtiyacı, üretilen mamullerin uluslarası pazarda değerlendirilmesi, fabrikaya ek tesislerin kazandırılması dahil bir çok konuda bilgi sahibi olduğunu dile getirerek Afyon Alkaloid Fabrikası bölgemizin önemli bir değer olduğunu dile getirdi.
 
Alkaloid Fabrikasının ilçe için önemli bir fabrika olduğunu belirten Milletvekili Taytak;
"Zamanının en modern tekniklerini içeren teknolojisiyle ve 20 bin ton/yıl çizilmemiş haşhaş kapsülü işleme kapasitesiyle alanında dünyanın en büyük fabrikası olan Afyonkarahisar Alkaloid Fabrikası, hem fabrikanın bulunduğu Bolvadin İlçemize hem de İlimiz ekonomisine önemli katma değer sağlamaktadır. Haşhaş işleme kapasitesiyle de tarımsal üretime yön veren fabrika sayesinde İlimiz haşhaş üretimi açısından Türkiye’de 2. sırada yer almaktadır. Fabrika, gerek ilimizin gerekse Bolvadin ilçemizin ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağlamaktadır.
Sizler emeğinizle burada hem bölgemiz açısından hem de ilçemiz açısından önemli bir görev ifa ediyorsunuz. Hem tarımsal ürünümüzü işliyorsunuz, hem de sanayi adına Ülkemize önemli bir katma değer sağlıyorsunuz.
Fabrikanın daha işlevsel hale getirilmesi, ek tesislerin kazandırılması, personelinin rahat bir ortamda çalışması açısından hem Bolvadin Belediyesi olarak hem de Ankara’da bir hemşehriniz olarak elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz sizlere ülkemize kattığınız bu değerden dolayı ayriyeten teşekkür ediyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum