phishing

Tasarımcı Robert Couturier ile Büyük Sonlara Uzanın

Tasarımcı Robert Couturier ile Büyük Sonlara Uzanın

Tasarımcı Robert Couturier ile Büyük Sonlara Uzanın
10 Haziran 2020 - 09:32


 
“Design Seminars” alanında,1987 yılından beri tasarım camiasına büyük katkılar sağlayan, dünyanın en iyi iç mekan tasarımcılarından biri olan Robert Couturier’in vereceği semineri, yerli ve yabancı yüzlerce dinleyici takip edecek.
 
Finansçı Sir James Goldsmith için Meksika’nın Pasifik Yakasında 20 bin dönüm araziye tasarladığı şato, kusursuz kariyerinin başlangıcı oldu. 20 yıldır New York merkezli olan Couturier, ABD, Avrupa, Güney Amerika ve Rusya’da büyük çaplı işler yürütmeyi sürdürerek mesleğinin zirvesindeki yerini korumaya devam ediyor. Couturier, dünyanın en iyi dekoratör ve mimarlarının yer aldığı, Architectural Digest tarafından her yıl hazırlanan en prestijliler listesinde düzenli olarak yer alıyor.
 
Özetle, Robert Couturier’in ustalık, hayal gücü ve hatta deneme anlayışını geleneksel tasarım görüşüne aktardığı söylenebilir. Çocukluğunu ve gençliğini geçirdiği zengin mekânları hatırlayarak kendine söylemekten bıkmadığı bir cümle var: “Bir kişi kendi geçmişiyle işe başladığında o iş, kişinin yarattığı büyük sonlara uzanır.”
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum