phishing

Tanır : Afyonkarahisar’ı buluşma noktası yapmak istiyoruz

Tanır : Afyonkarahisar’ı buluşma noktası yapmak istiyoruz

Tanır : Afyonkarahisar’ı buluşma noktası yapmak istiyoruz
17 Mayıs 2020 - 18:28


 
Gün FM’de yayınlanan Gündem programına Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır konuk olarak katıldı. Tanır programda yaptığı açıklamada Afyonkarahisar’ı bir buluşma noktası yapmak adına tanıtım çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
İlimizin tanıtımı adına afyondayiz.gov.tr sitesini kurduklarını kaydeden Tanır, “Sitemizi herkesin ziyaret etmesini diliyoruz. Sitede ilimizin tanıtımı adına güzel bilgiler yer alıyor. Afyonkarahisar’ı her anlamda bir buluşma noktası yapmak istiyoruz. Şehrimizin tüm güzelliklerini hep birlikte öne çıkarmalıyız” diye konuştu.
“Sektör temsilcileri ile biraraya geldik”
İlimizdeki turizm sektörü temsilcileriyle telekonferans sistemiyle bir araya geldiklerini söyleyen Tanır, “Sektör temsilcilerini Bakanlığımızın turizm sektörüne yaptığı destek ile merak ettikleri konularda bilgilendirdik. Çalışan personellerinden şartlara uygun olan personeller için kısa çalışma ödeneği desteğini almaya başladıkları belirtildi. Sertifikasyon uygulamasının çok yararlı olacağı, personellerinin bu konuda eğitilmesi talep edildi. Termal sektöründe bir çok alanda önde olmamız dolayısıyla bizim atacağımız adımlar sektöre rehberlik olacaktır. Sektör temsilcilerine bu pandemi sürecinde hangi standartları yerine getirmeleri gerektiğini bildirdik. Otellerimizin hazırlık süreçleri devam ediyor” şeklinde değerlendirmede bulundu.
“Hikayeni Yaz yarışması düzenledik”
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak 2020 Sevgi Yılı Projesi kapsamında Hikâyeni Yaz adlı yarışma düzenlediklerini belirten Tanır, bu yarışmaya dileyen herkesin katılabileceğini söyledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum