Taekwondocu Çavdar Dünya Şampiyonası Yolunda

Taekwondocu Çavdar Dünya Şampiyonası Yolunda

Taekwondocu Çavdar Dünya Şampiyonası Yolunda
02 Ocak 2019 - 15:53

 

 

Antalya’da yapılacak olan 8. Para Taekwondo Şampiyonasına ilimizi temsilen milli sporcumuz Meryem Betül Çavdar ve antrenörü İsmail Bulduk katılacak.

Antalya 5-17 Şubat 2019 tarihleri arasında Taekwondo festivaline ev sahipliği yapacak. Festivalde 5-6 Şubat 2019 tarihleri arasında 8. Dünya Para Taekwondo Şampiyonası, 7-12 Şubat 2019 tarihleri arasında 4. WT Başkanlık Kupası ve 13-17 Şubat 2019 tarihleri arasında 6. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası yapılacak.

Para Taekwonda dalında ilimizi başarı ile temsil eden ve sporcu kariyerinde Avrupa Şampiyonluğu, Dünya Şampiyonluğu gibi birçok başarıya imza atan Meryem Betül Çavdar, şimdi de 8. Dünya Para Taekwondo şampiyonası için hazırlanıyor. Sporcumuza ve Antrenörü İsmail Bulduk’a Dünya Şampiyonası yolunda başarılar dileriz.

Bu haber 1039 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum