phishing

Tabela yırtmaya çalışanlar hakkında suç duyurusunda bulundular

Tabela yırtmaya çalışanlar hakkında suç duyurusunda bulundular

Tabela yırtmaya çalışanlar hakkında suç duyurusunda bulundular
17 Nisan 2019 - 20:00


 
 
 
İyi Parti Dinar İlçe Yönetim Kurulu parti tabelesinin kimliği belirsiz kiş yada kişiler tarafından tahrip edilmesine karşı yazılı bir basın açıklaması yaparak yapanların bulunması için açıklama sonrasında suç duyurusunda bulundular.
 
 
İyi Parti Dinar İlçe Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle;
 
Dinar Belediyesi İş Merkezi Zemin Katında asılı bulunan; Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Genel Başkanımız Meral AKŞENER’İN de fotoğraflarının bulunduğu “Dinar İYİ PARTİ İLÇE TEŞKİLATI” panosu, kendini bilmez kişi ya da kişilerce kesici bir aletle kesilmeye ve yırtılmaya çalışılmıştır.
 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi şahsiyetine, genel başkanımız Meral Akşener’in kişiliğine saldırı ve saygısızlık olarak kabul ettiğimiz bu olayı, aklıselim hiçbir Dinarlının yapabileceğine ihtimal vermiyoruz.
 
Demokrasi bayramı şeklinde, saygı, hoşgörü ve anlayışla yürüttüğümüz Yerel Seçim Çalışmalarından sonra; vatandaşlarımızın huzur içinde sandığa gitmesi ve vatandaşlık görevini yerine getirmesine ilçemizde kurulu bulunan tüm partiler olarak katkı sağladık. Huzur içinde gerçekleştirdiğimiz 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi Sonucunu da; “vatandaşımızın tercihinin ve halk iradesinin başımızın üstünde yeri var” diye karşıladık.
 
Geldiğimiz noktada partimizin genel başkanı ve devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Paşamıza ve parti teşkilat panomuza yapılan bu saygısızlığın iç barışımızı ve kardeşliğimizi kundaklamaya yönelik olduğuna inanıyor, bunu yapan densizleri şiddetle kınıyoruz. Biz ilçe ve ülke huzur ve barışını zedeleyecek hiçbir oyuna gelmeyecek, demokrasiye ve iç barışa katkı sağlamaya devam edeceğiz.
 
İlçemiz halkına ve kamuoyuna önemle duyurur, herkese saygılar sunarı
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum