phishing

Sünnetci, UKYAS 2023 Kapanış Programına Katıldı

Sünnetci, UKYAS 2023 Kapanış Programına Katıldı

Sünnetci, UKYAS 2023 Kapanış Programına Katıldı
09 Mayıs 2023 - 10:09


 
Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Afyonkarahisar Kendin Yap Atölyesi ve İstanbul Gelişim Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen UKYAS 2023 etkinliğinin ikinci günü, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve ARGE Şube Müdürü Murat Diktaş'ın katılımlarıyla başladı.
Eğitim konulu konuşmaların yapıldığı bir panelle başlayan gün, sempozyum bildirilerinin sunumuyla devam etti. Ayrıca, Afyonkarahisar Kendin Yap Atölyesi tarafından robotik kodlama ve ahşap tasarım sergisi açıldı ve bu konularla ilgili etkinlikler düzenlendi.
 
İkinci günün sonunda, toplamda 20 bildiri sunumu gerçekleştirildi. Bildiri sunumlarının ardından Nursefa Keskin'in moderatörlüğünde "Teknoloji ile Kendin Yap Kültürünün Eğitime Katkısı (Maker Kültürü)" konulu bir panel düzenlendi. Panelde Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, Ulusal Destek Servisi İl Koordinatör Sorumlusu Dr. Hülya Bal, İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ertan Gündüz ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yasemin Özdem Yılmaz konuşmacı olarak yer aldı.
 
Gün sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, panelistlere ödülleri ve teşekkür belgelerini takdim etti. Bu etkinlikle birlikte, teknoloji ve kendin yap kültürünün eğitime katkısı konusu önemli bir platformda ele alınmış oldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum