phishing

Sünnetci, Kendin Yap Atölyeleri Uluslararası Sempozyumuna Katıldı

Sünnetci, Kendin Yap Atölyeleri Uluslararası Sempozyumuna Katıldı

Sünnetci, Kendin Yap Atölyeleri Uluslararası Sempozyumuna Katıldı
06 Mayıs 2023 - 08:39 - Güncelleme: 06 Mayıs 2023 - 21:38

 

 
    Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, III. Kendin Yap Atölyeleri Uluslararası Sempozyumuna Katıldı.
Üçüncüsü düzenlenen Kendin Yap Atölyeleri Uluslararası Sempozyumu açılışına Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Murat Peker, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ile değerli protokol üyeleri, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.
 
Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Gelişim Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen III. Uluslararası Kendin Yap Atölyeleri Sempozyumu 79 öğretmenin katılımıyla 5-6 Mayıs 2023 tarihlerinde Afyonkarahisar'da düzenleniyor.
 
Sempozyumun açılış töreninde konuşan Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci: "Kendin Yap Atölyesi projesi; geleceğimiz olan çocuklarımıza faydalı olma niyetiyle başlamıştır. Afyonkarahisar Kendin Yap Atölyesinin 3 teması bulunmaktadır. İlki Çocuklarımızın kendilerini ifade edebilmelerini sağlayacak eğitimler ki bunların içinde drama, tiyatro çalışmaları yer alıyor.İkincisi Çocuklarımızın teknolojik gelişmeler karşısında tüketen değil üretebilen nesiller olmasını sağlamaktır. Üçüncü tema olarak da Afyonun afet bölgesinde olmasından dolayı afet anında nasıl davranması gerektiği, teknolojinin işe yaramadığı zamanda telsizi kullanabilme yetisi kazandırmaktır.
Ayrıca 3. Uluslararası Kendin Yap Atölyeleri Sempozyumu öğretmenlerimizin yaptığı çalışmaları, iyi örnekleri birbirleri ile paylaşma ve yeterliliklerini beslemektedir.
Yaptığı çalışmalarla Kendin Yap Atölyesi Türkiye'de vizyon proje seçilmiş ve TRT tarafından tanıtım filmi çekilerek örnek çalışma olarak gösterilmiştir.
Bugün öğretmenlerin eğitimde yenilikçi yaklaşımları uyguladığı, öğrencilerinin hayallerini gerçeğe dönüştürebilme fırsatını sağlayan kendin yap atölyesi sempozyumuna katılımınızdan dolayı teşekkür eder, keyifli paylaşımlar temenni ederim." dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum