phishing

Sultandağı İyi Parti 1. Olağan kongresi yapıldı

Sultandağı İyi Parti 1. Olağan kongresi yapıldı

Sultandağı İyi Parti 1. Olağan kongresi yapıldı
11 Şubat 2018 - 20:07

 

 

İYİ PARTİ Sultandağı 1. Olağan ilçe kongresi 11 Şubat 2018 Pazar günü gerçekleştirildi. İlçe merkezinde bulunan Parti binasında gerçekleştirilen kongreye Sultandağı ilçe teşkilatı ve parti üyelerinin yanı sıra Afyonkarahisar il teşkilatından, Çay ilçe teşkilatından katılım oldu aynı zamanda İYİ PARTİ kurucular kurulunda yer alan eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Prof.Dr. Abdülkadir AKCAN kongreye katılarak divan başkanlığı görevini üstlendi.

 

Kongre başlamadan önce Sultandağı Belediye Başkanı Osman ACAR, CHP Sultandağı İlçe Başkanı Ali Rıza YILMAZ ve CHP Parti üyleri kongreye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Mustafa Doğan’ın tek liste ile girdiği seçim, sonucunda İyi Parti İlçe Başkanlığını tüm delegelerde aldığı oy ile kazandı. Seçime geçmeden yapılan konuşmalarda Türkiye’nin İYİ PARTİ ile geleceğe umutla baktığını parti olarak tüm kesimleri kucaklamak için yola çıktıklarını belirten konuşmalar yapıldı aynı zamanda Genel Başkan Meral Akşener’den gelen kongre ile ilgili Hayırlı olsun temennilerinin yer aldığı mektup okundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum