phishing

STK Platformundan Yurdunuseven’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti

STK Platformundan Yurdunuseven’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti

STK Platformundan Yurdunuseven’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti
02 Mart 2018 - 11:33

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığının 6. Olağan Kongresinin ardından, İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Son olarak ilimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Platformu üyeleri Yurdunuseven’i ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundular.

 

Sivil Toplum Platformu temsilcileri 6. Olağan Kongrenin ardından güven tazeleyen AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’i ziyaret ettiler.

 

“Cumhurbaşkanımız canla başla mücadele ediyor”

 

Ziyaret nedeniyle her bir üyelere ayrı ayrı teşekkür eden Yurdunuseven, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan her daim ülkenin birliği, beraberliği ve kardeşliği için canla başla hizmet ediyor. İlimizdeki STK Platformu çatısı altında toplanan STK temsilcileri de Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti Genel başkanımızın bu duruşunu tasvip edecek nitelikte çalışmalara imza atıyor” dedi.

 

“STK’ların önemi dünyanın her yerinde aynıdır”

 

Yurdunuseven, “Şehrimizdeki birlik ve beraberliğin örneği olan sivil toplum örgütlerinin büyük bir kısmının Sivil Toplum Platformu çatısı altında bir araya gelerek tek ses ve tek yürek olmaları büyük bir avantajı da beraberinde getiriyor. Böylelikle toplumlar sesini ulaşması gereken yere daha kolay ulaştırıyor. Bugün eğer halk olarak tepki göstereceğimiz bir konu varsa meydanlara inip tek tek cılız seslerle değil tek bir çatı altında daha kalabalık daha yoğun ve daha gür sesle ifade ediyoruz. Bugün Suriye konusunda Arakan konusunda Filistin konusunda defalarca meydanlara indik ve sesimizi ulaşması gereken yerleri ulaştırdık. O yüzden STK’ların önemi dünyanın her bir yerinde aynıdır. Ben ziyaretinizden duyduğum memnuniyeti ifade ediyor hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Ziyaretin ardından STK Platformu sözcüsü Ahmet Ertürk, Başkan Yurdunuseven’e Mescidi Aksa maketi hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum