phishing

SP Çay Adayı Doğaner : Ölçü Vicdan İse Doğru Karar Verin

SP Çay Adayı Doğaner : Ölçü Vicdan İse Doğru Karar Verin

SP Çay Adayı Doğaner : Ölçü Vicdan İse Doğru Karar Verin
27 Mart 2019 - 00:00


Saadet Partisi Afyon Çay Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Doğaner seçimi kazanacaklarını belirterek, “Biz herkesi kucaklıyoruz. Mezhebi, meşrebi ne olursa olsun biz herkesle kardeşiz. Partiler birbirinin düşmanı değildir, olsa olsa rakipleridir. Seçim bitecek, hepimiz yüz yüze bakacağız. Önemli olan, seçimleri kaybetmek veya kazanmak değildir, önemli olan insanın kendisini kaybetmemesidir. İnşallah, 31 Mart’a kadar bu coşkuyu sürdürerek Saadet Partisi’ni yerelde iktidara taşıyacağız. 1 Nisan’da Milli Görüş kadrolarını Çay ilçesinin her yerinde işbaşına getireceğiz” dedi.
Seçime kısa bir süre kaldığını hatırlatan Doğaner ,esnaf ziyaretlerine ve halkla buluşmaya devam ettiklerini dile getiren Doğaner şöyle devam etti:
“Seçeceğimiz kişinin şehrimizi nasıl geliştireceğini ve nasıl bir hizmet yapacağını düşünmeliyiz. Onun için 31 Mart’ta elimizi vicdanımıza koyalım, şehrimize en iyi hizmeti kim yapar, iş yaparken kendini ve etrafını değil, şehri ve şehrin insanlarını kim düşünürse, kim rüşvete ve iltimasa yer vermezse, israfı önler memleketi öncelerse, vicdanın sesini dinleyin, Milli Görüş kadrolarını yönetime getirin, oylarınızı Saadet Partisi’ne verin. Ölçü vicdan olursa aldanmayız, doğru karar veririz” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum