phishing

Sp Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Erbakan’ı Anma Ve Anlama Programı Düzenledi

Sp Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Erbakan’ı Anma Ve Anlama Programı Düzenledi

Sp Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Erbakan’ı Anma Ve Anlama Programı Düzenledi
25 Şubat 2020 - 22:41

 
Saadet Partisi İl Kadın Kolları Necmettin Erbakanı Anma ve Anlama Programı Düzenledi.Program İstiklal Marşı İle Başladı.Dualar , Şiirler Ve Sinevizyon Gösteri Yapılan Program Güzel Geçti.Saadet Partisi Afyon Kadın Kolları İl Başkanı Hanife Zengin Misafirlere Hoşgeldiniz Konuşması Yaptı.
Programa Agd Hanım Komisyonları Başkanı Fatma Candan , Saadet Partisi Genel Merkez Bölge Başkanı Eğitimci Hatice Toroğlu, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal , Chp İl Kadın Kolları Yöneticileri , İyi Parti Merkez İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nazife Karayel Lafcı ve Yöneticileri Katıldı.
İl Kadın Kolu Başkanı Hanife Zengin konuşmasında ;
Tarih 27 Şubat 2011.Milli Görüş lideri, Refah-Yol Hükümeti Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, hocamız aramızdan ayrıldı.Vefatının yıl dönümü nedeniyle Milli Görüş Lideri Efsane Başbakan Muhterem Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı rahmetle minnetle anıyoruz Şu yalan dünya nice liderler görüp geçirmiştir. Akıllarda kalanların bazıları hayırla yâd edilirken bazıları da unutulup gitmiştir. Merhum Necmettin Erbakan, herkesin andığı şekliyle Erbakan Hoca işte bu liderlerden ve hayırla yâd edilenlerden bir tanesidir.
Her yıl bugünlerde, Erbakan Hoca’yı, “Erbakan Haftası” başlığı altında yâd ediyoruz, anlamaya çalışıyoruz.Peki, nasıl biriydi, Erbakan Hoca? Tüm vasıflarını sayamayız belki ama Hoca’yla ilgili bazı satır başlarını burada bir kaçını zikretmek istiyorum; Anılan, konuşulan, devrim yaparak, iz bırakarak bu dünyadan geçen, unutulmayan, özlenen, tarihe yön veren bir lider. Erbakan Hoca’nın mekânı cennet olsun. Allah ondan razı olsun.
Onun örnek şahsiyetini anlatmak, ülkemiz ve İslâm âlemi için yaptıklarını dile getirmek şöyle dursun, üzerinde emeği olan insanların ondan öğrendiklerini anlatması bile kolay değildir. Samimi olarak Allah rızası için gecesini gündüzüne katarak çalışan bir lider bu kadar insanın gönlüne dokunabilirdi. Ancak Erbakan nezaketi bu kadar insanın takdirini kazanabilirdi. Ancak Erbakan Hoca’nın azmi İslâm âlemini dönüştürebilirdi.Erbakan Hoca bir dünya lideriydi.Milli Görüş hareketinin kurucusuydu.“Yaşanabilir bir Türkiye”,
“Yeniden büyük Türkiye” ve “Yeni bir dünya” idealleriyle Türk siyasetine farklı bir anlayış getirdi.Hayatı boyunca ‘İslam Birliği’ için çalıştı.“Şeftaliden başka bir şey üretemeyiz” görüşünü savunanların tersine, ağır sanayi hamlesi başlattı ve bunu gösterdi, ispatladı.
Siyasete farklı bir üslup kazandırdı.Kapitalizme ve Batıcılığa savaş açtı.Erbakan Hoca tam bir “dava” adamıydı. “Dava” kavramı siyasette Erbakan Hoca ile birlikte anılmaya başlandı.Devlete ve milli değerlere son derece saygılıydı. Erbakan Hoca, Refah Partisi’nin kapatılması kararının ardından yaptığı konuşmada, “Bu alınmış olan karar, tarihin akışı içerisinde basit bir noktadır demişti.Aslında Erbakan Hoca çok az insanın anladığı bir lider olarak bu dünyadan geçmiştir. Birçok insanın anlaması gereken bir insan eğer çok azı tarafından anlaşılmışsa o vakit anlamak için daha fazla araştırmak, üzerine düşünmek gerekmektedir.
Bölge Başkanı Eğitimci Hatice Toroğlu ; Şubat şehitleri hakkında birer cümle ile bahsederek şehidliğin ne kadar özel olduğunu şehid olanların nasıl yaşamları ve sonuçta o merteeye ulaştıklarını anlattı
Şubat ayı şehidler ayıdır Hasan el Benna,Ömer Yasir,Malkom x Abdülhamid han v.b nice özel insanların İslam için cihadlarının sonucu şehid olduklarını söyledi. Bölge Başkanı Eğitimci Hatice Toroğlu konuşmasında ;
Bu İnsanların İçinde Farklı Bir Özelliği Olan İki İnsan Daha Vardır Abdülhamid Han Ve Necmeddin Erbakan Hocamız Siyonistlerle Mücadele Etmiş Abdülhamid Han Onlara Topraklarını Satın Almak İçin Teklif Edilen Filistin Topraklarından Bir Karış Bile Vermemiştir.Erbakan Hocamızda Bütün İslam Alemine Siyonizmi Anlatmış Kudüs Ve Filistinin İslam Davası İçin Öneminin Değerinin Farkına Varılmasını Sağlamıştır.Dünyada Lider Ülke Olabilmemiz İçin Tüketici Bir Toplumdan Çıkıp Üretici Bir Toplum , Ağır Sanayii Hamleleri Yapılması Gerektiğinin Önemini Anlamış Ve  uygulamıştır. Erbakan.Bitmeyen Bir Azim, Sarsılmayan Bir İnanç, Davasına Adanmış Bir Ömür…Erbakan İnandığı Ve Savunduğu Değerler Uğruna Feda Edilmiş Müstesna Bir Hayat Hikâyesi.Erbakan… Kimine Göre Savunan Adam, Kimine Göre Nezaket Timsali, Kimine Göre Öncü Lider, Kimine Göre Her Vakit Haklı Çıkan Dâhi, Kimine Göre Anlaşılamayan Siyaset Dehası, Kimine Göre Veli, Kimine Göre Davasına Mecnun Olmuş Er Kişi…
Zor Zamanlarda Ülkesi İçin Çalışmış Hiçbir Vakit Nezaketi Elden Bırakmamış Bir Beyefendi.Türkiye’de Düşünceleri Referans Olarak Alınan Kendisinin Varlığının Her Daim Anlamlı Olduğu Bir Lider İnsanlığa Hizmetle Geçen Bir Ömür Prof. Dr. Necmettin Erbakan.Milli Görüş Hareketinin Kurucusu, Hocamız, Genel Başkanımız, Liderimiz, Büyük Devlet Adamı, 54.Hükümetin Başbakanı Muhterem Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Rahmetle Anıyoruz.Bu Millet Seni Unutmayacak, Mekanın Cennet Olsun 24 Şubat- 02 Mart arası Türkiyede ve Yurt dışında İslam âleminde “Erbakan Haftası” olarak çeşitli etkinliklerle kutlanılmaktadır.Şubat ayı merhum Erbakan Hoca üzerine düşünmenin, kafa yormanın en güzel iklimini taşımaktadır.
CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal’da Bir Konuşma Yaptı. Burcu Köksal konuşmasında ;
Hanımlarımıza Erbakan Hocamın Resim Sergisinde Afyon Şeker Fabrikasının Açılışını Yapan Fotoğrafını Gördüğünde Çok Duygulandığını Ve O Fabrikayı Özelleştirilmemesi İçin Mücadele Ettiklerini Başaramadıklarını Satılmak Zorunda Kaldığını Anlattı
Bu Memlekete Bir Çivi Dahi Çakıp Hayrı Dokunan Bütün Devlet Adamlarından Allah Razı Olsun Diyerek Hanım Kardeşiniz Olarak Bütün Sıkıntılarınız da Yanınızdayım Ankara'ya da Beklerim Hep Yanınızdayım Elimden Geldiğince Sıkıntılarınıza Çözüm Bulmaya Çalışırım Mecliste de Saadet Partili Milletvekillerimizle Birlikte Yanlışların Düzeltilmesi Konusunda Birlikte Çalışıp Düzeltmek İçin Çaba Gösterdiklerini Bahsetti.
Daha sonra Kadın kolları başkanımız Hanife Zengin hanım ve ve Bölge başkanımız Hatice Toroğlu ,CHP milletvekili Burcu Köksal hanıma kitap hediye etmeleri ile Necmettin Erbakan için yapılan hatimlerin duaları ve bütün şehidlerimize Hediye edilmesi ile program tamamlandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum