phishing

SP Adayı Uğurlu Vatandaşlarla Buluştu.

SP Adayı Uğurlu Vatandaşlarla Buluştu.

 SP Adayı Uğurlu Vatandaşlarla Buluştu.
05 Haziran 2018 - 18:42

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Ayva , Saadet Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı  Hasan Hüseyin Uğurlu  ve beraberindeki ziyaret heyeti ile  pazaryerinde vatandaşlarla buluşarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

 

 

Bu ziyaretlerde vatandaşlarla konuşan Saadet Milletvekili Adayı  Hasan Hüseyin Uğurlu;

 

 

 

Fabrika Kuran Fabrikalar Yapacağız!

 

İşsizlik, çalışma gücüne ve iradesine sahip insanın çalışma imkânından mahrum olma durumunu ifade eder.  Ülkemizde çalışma irade ve gücüne sahip olan her beş kişiden birisi işsizdir. Ekonomik ve sosyal boyutları olan işsizlik ülkemizin karşılaştığı önemli sorunların başında yer almaktadır.

 

 

 

İşsizlik kitleleri yoksullaştıran ve sosyal barışı tehdit eden bir sorundur. İşsizlik, hem iş arayan insan için hem ailesi hem de içinde yaşadığı toplum için sosyal ve ekonomik yönleri olan önemli bir sorundur.

 

İşsizlik sorunu doğal bir afet değildir. Üretimi sınırlayan, paylaşımdaki adaletsizliğe yol açan yanlış politikaların ürettiği insan yapısı bir sorundur. Saadet iktidarında fabrika kuran fabrikalar yapacağız.İşsizlik bitecek.

 

 

 

 

 

Üreten Toplum Olacağız.

 

Televizyonlarda oynayan diziler toplumumuzun ahlâki değerlerini tahrip etmektedir. Gençlerimize kötü alışkanlıklara özendiren bu televizyon dizileri tembelliği, üretmeden tüketmeyi ve zamanlarını boşa geçirme alışkanlıkları kazandırmaktadır. Şanlı tarihimizle ilgili gerçekler çarpıtılmakta, tarihi şahsiyetler hakkındaki yanlış bilgiler yaygınlaştırılmaktadır.  Saadet iktidarında üreten toplum olacağız.

 

 

 

 

 

#DEĞİŞTİR SAADET GELSİN diyoruz.

 

Mecliste Halkı düşünen yok. Çünkü mecliste "Saadet" yok. Önce devlet, sonra millet borçlandırıldı. Türkiye kapitalizmin, emperyalizmin, oyun bahçesi haline getirildi. Fabrikalar satıldı, tarlalar boşaltıldı; servet tefecilere verilip, fakire sadaka dağıtıldı. içimizde hali vakti yerinde olan var mı? Geleceğe kaygıyla bakmayan var mı? Memleketin halini beğenen var mı? Bir Oy’unla Her Şey Düzelir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum