phishing

SP Adayı Uğurlu Projelerini açıklamaya devam etti

SP Adayı Uğurlu Projelerini açıklamaya devam etti

SP Adayı Uğurlu Projelerini açıklamaya devam etti
27 Mart 2019 - 00:19


 
Bu gün burada 31 Mart yerel seçimleri öncesi İnsanı merkeze alan, "İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın" anlayışıyla hazırlamış olduğumuz "Sosyal Projelerimizi", Geçmişiyle bağları kopartılmış, kültür emperyalizmiyle karşı karşıya kalan milletimizi özüne döndürmek için hazırlamış olduğumuz "Kültür ve Sanat Etkinlikleri Projelerimizi" Ayrıca işsizlikten evine ekmek götüremeyecek durumda olan, bir iş yapmak istediğinde bunaltıcı bürokratik işlemlerin altında ezilen bütün sıkıntıları aşsa bile.. maddi kaynak sıkıntısı ve benzeri sıkıntıları aşamayan vatandaşlarımız için "Yerel Kalkınma ve İstihdam Projelerimizi" açıklayacağız.
BELEDİYE POLİKİLİNİĞİ PROJESİ
Şehrimizde yeni sağlık ocakları yapacağız. Bazı mahallelerimizde, fiziki olarak yetersiz şartlarda hizmet veren sağlık ocaklarımızı daha modern mekanlar haline dönüştüreceğiz.
BELEDİYE KARAHİSAR SOSYAL TESİSLERİ PROJESİ
Belediyemiz bünyesinde, ailelerin birlikte en ekonomik şekilde istifade edebileceği, yemek yiyebileceği, vakit geçirebileceği sosyal tesisleri bütün mahallelerimize yaygınlaştıracağız.
AFKART PROJESİ
Bu karta sahip olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, anlaşmalı marketlerden ihtiyaçlarına göre ücretsiz veya indirimli ürün temin edebilecekler, bununla birlikte temel giyim ihtiyaçlarını da karşılama imkanı bulacaklar.
GELİŞMİŞ KAPALI SEMT PAZARLARI PROJESİ
Şehrimizde tam kapalı semt pazarları yapacağız. Vatandaşımızın ve pazarcı esnafımızın işini kolaylaştıracak olan tam kapalı pazar yerlerimiz, pazarın kurulduğu günler dışında, otopark, kurban kesim yeri, afet merkezi olarak da kullanıma hazır hale getirilecek.
SOKAK ÇOCUKLARININ TOPLUMA KAZANDIRILMA PROJESİ
Afyonumuzda kimsesiz, kalacak yeri olmayan, madde bağımlısı veya madde bağımlılığı olma ihtimali olan çocukları Sıcak bir yuva’ya yerleştirerek onların rehabilite edilmesi ve topluma kazandırılmasını sağlayacağız
GAZİ-ŞEHİT VE YAKINLARINA ÖZEL İLGİ PROJESİ
Vatan uğruna gözünü kırpmadan canını siper etmiş şehitlerimizin ve yine bu uğurda yaralanmış gazilerimizin ihtiyaç sahibi ailelerini tespit ederek, bu ailelerin maddi, manevi desteklerle hayata tutunmaları için gayret sarfedeceğiz ve özellikle çocuklarına gerekli eğitim desteğini sağlayacağız.
KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ
Az öncede ifade ettiğim gibi Kültür Emperyalizmine karşı hazırladığımız projelerimiz, Belediye Başkanlığı dönemimizde üzerinde en çok duracağımız konulardan biri olacaktır..
KÜLTÜR-SANAT EĞİTİMLERİ PROJESİ
Sinema-Tiyatro Eğitimleri, Edebiyat Okumaları, Tarih Kulübü, Fotoğraf Eğitimi, Gezi Kulübü, Satranç ve Mangala Kulübü, Musiki Dersleri, Tezhib ve Hat Dersleri vb. bir çok konuda kısa ve uzun süreli kültür-sanat eğitim ve etkinlikleri organize edeceğiz.
TAM DONANIMLI KÜLTÜR KOMPLEKSİ PROJESİ
Afyon'umuza, içerisinde sinema, tiyatro, seminer ve konferans salonları, fuaye alanları, açık ve kapalı otoparkları bulunan dev bir kültür kompleksi inşaa edeceğiz. Kuracağımız Sinema ve Tiyatro okulumuzda bir gencimizin okuldan başladığı günden mezun olacağı güne kadar eğitim almasını sağlayacağız, bu şekilde Sanatsal açıdan geleceğe yön verecek Gençler yetiştireceğiz.
AÇIK HAVA SİNEMASI PROJESİ (Fuar Alanı Açık Hava Sahnesi)
Parklarımızda açık hava sineması şeklinde kullanılabilecek alanlar oluşturacağız. Özellikle yaz aylarında aktif olarak kullanılacak bu alanlarda vatandaşlarımız film seyretme imkânı bulacak. Afyonkarahisar Fuar alanı açık hava sineması ile daha çok kullanılır hale gelecek.
YILDIZLAR FİLM PLATOSU PROJESİ
Şehrimizin gelişimini sağlayacak, ticaretini canlandıracak bir film platosu kurmak için girişimde bulunacağız.
YEREL KALKINMA VE İSTİHDAM PROJELERİMİZ JEOTERMAL ENERJİ PROJELERİ
Jeotermal açıdan Çok büyük bir nimete sahip Afyonumuzun, temiz ve doğal enerji kaynağı olan jeotermal enerjiyi daha fazla kullanmak için araştırmalar yaptırıp, jeotermalle elektrik üretiminin kapasitesini artırıp vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız.
ESNAF MASASI ve ESNAFA DESTEK PROJESİ
Esnaf masası oluşturacağız. Belli periyotlarda esnaflarımızla bir araya geleceğiz. Esnafımızın istihdamı arttırabilmeleri için destek çalışmaları yapacağız
GENÇ GİRİŞİMCİLERE AR-GE İMKANI PROJESİ
Gençlerimizin önünü açacak AR-GE çalışmalarına destek vereceğiz.
YATIRIMCIYA TEŞVİK PROJESİ
Kosgeb, Zafer kalkınma ajansı ve Avrupa birliği kaynaklarıyla yerli veya yabancı yatırımcıların Afyonkarahisara yatırım yapması için teşvik edeceğiz.
YENİ PROJELERE MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ PROJESİ
Kendi işini kurmak isteyen Afyonkarahisarlı hemşerilerimize ücretsiz danışmanlık hizmeti sunacağız.
YETENEK GELİŞTİRME KURSLARI PROJESİ
Afyonkarahisarlı Hemşerilerimizin daha iyi şartlarda iş bulmalarına katkı sağlamak için kurslar açacağız.
MESLEK EDİNDİRME DANIŞMANLIĞI PROJESİ
Kuracağımız kariyer merkezinin öncülüğünde, Esnaf Odamız ve diğer meslek örgütlerimizin destekleriyle, Afyonkarahisar'ı yenileme (kentsel. dönüşüm) projesinde ihtiyaç duyulacak mesleklere (inşaat katfası, boyacı, tesisatcı, dekorasyoncu vb) yönelik eğitim programları organize edeceğiz. Bu programları başarıyla tamamlayan Afyonkarahisarlı gençlerin, Afyonkarahisar'ı yenileme (kentsel dönüşüm) projelerinde istihdam edilmesini sağlayacağız.
Bugüne kadar hazırladığımız ve açıkladığımız projelerde Afyon'umuzun Mali destek-Altyapı- İstihdam- Sosyal Yapı-Eğitim-Çevre-Trafik-EngellilerGençler-Hanımlar ve Büyüklerimize özel projelerimizi açıklamış olduk.
Açıkladığımız bütün bu projelerimiz gerçekleştirilebilir, israf, şatafat ve savurganlığa yer verilmeyen, makul maliyetli, ayakları yere basan ihtiyaçlarımızı karşılayan projelerdir.
Kıymetli Hemşerilerimiz. 31 Mart 2019 da yapılacak seçimlerde şehrimizin kaderini etkileyecek önemli bir karar vereceğiz. Saadet Partisi olarak bu seçimlerde size yeni bir yönetim anlayışı teflik ediyoruz. Biz Saadet partisi olarak Afyon'umuzun bütün potansiyelini harekete geçiren yıkmadan yapan, adil bölüşmeden yana olan kardeşliği temel ilke edinen, ötekileştirmeyen bir yönetim anlayışı teklif ediyoruz.
Seçim sathına girdiğimiz günden bugüne kadar dürüstlük, liyakat, şeffaflık ve adaleti savunacağımızı ifade ettik, halkımıza söz verdik. Ayrıca yapmış olduğumuz seçim çalışmalarında insanın.. onur ve haysiyetini zedeleyecek diğer partilerin adaylarını töhmet altında bırakacak en ufak bir söylem içerisine girmedik, iftira atmadık, yalan söylemedik……
Ancak biz temiz toplum temiz siyaset anlayışıyla seçim çalışmalarımızı yaparken bazı kirli eller vasıtasıyla hem şahsıma hem de partimize ve davamıza yönelik iftiralara yalanlara maruz kaldık.
Kıymetli basın mensupları, değerli misafirler . Malumunuzdur Hem Akparti ve MHp, hemde CHP ve İyi Parti Hazineden Milyonlarca seçim yardımı alıp, seçimlerde ittifaklar kurarken, 50 yıllık siyasi geçmişe sahip Milli görüşün tek temsilcisi olan SAADET PARTİmiz seçimlere kendi adaylarıyla tek başına giriyor.
Bugün iktidarı elinde bulunduran, devletin tüm kurum ve kuruluşlarının imkanlarını kullanıp seçim çalışması yapanlar, yaptıranlar,.. yandaş medyasını da kullanarak atmış oldukları iftira ve yalanları meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Biz onların bu iftiraları ile baş etmekte zorlanıyor olabiliriz,… bu bize dert oldu,…. ama.. bizde bu yalanlara karşı önlerinde diz çökmedik… buda onlara dert olsun.
Her seçim döneminde güce göre yön değiştirenler ile beldelikten köye geçiş kolaylılığı sağlayanlara, hükümet ile insanları tehdit eden siyasi anlayışlara Afyon'umuzun geleceğini nasıl teslim edeceğiz…Kurulduğundan günden bu güne kadar işbaşına geldiği her belediyede her yönetimde şehrin gelişmesine öncülük eden, birikim ve tecrübeleriyle belediyecilik hizmetlerinde destanlar yazan, gücün değil HAKK'ın tarafında olan Saadet Partimize desteklerinizi bekliyoruz.
Milli görüşün tek temsilcisi saadet partimize halkımızın gerekli hassasiyeti gösterip tercihlerini partimizden ve şahsımdan yana kullanacaklarına inancım tamdır.
Davamızın lideri Cennet mekan Erbakan hocamızın şu sözleriyle basın açıklamasını bitiriyorum.
"Zafer inananlarındır ve zafer yakındır".
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum