phishing

SP Adayı Uğurlu : Popülizmden uzak birlikte yönetime talibiz

SP Adayı Uğurlu : Popülizmden uzak birlikte yönetime talibiz

SP Adayı Uğurlu : Popülizmden uzak birlikte yönetime talibiz
14 Mart 2019 - 11:58


 
Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu, popülizmden uzak “Birlikte, Temiz Yönetim” anlayışı ile yerel yönetime talip olduklarını söyledi.
 
Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu ve Saadet Partisi heyeti Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette; SP İl Başkanı Adnan Şenel, SP Afyonkarahisar Belediye Meclisi Üye Adayları Hamza Gümüşkanat, Ahmet Dursun, Recep Candan ve Hamza Kösem de hazır bulundu.
 
“HAK VE HAKİKAT DAVA ÜZERE İLERLİYORUZ”
 
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sürecinin devam ettiğini belirten SP İl Başkanı Adnan Şenel, “Seçim süreci malum olduğu üzere devam ediyor. Ortalık kızıştı. Şu ana kadar Afyonumuz da kötü bir şey yok. İnşallah olmasın. Olursa da ilimiz kaybeder, milleti kutuplaştırırlar. Bizim en önemli çalışmamız milleti kutuplaştırmadan yaşayabilmektir. Bu durumlara neden olunmaması için biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Allah razı olsun basın olarak sizler de bunu dengeli olarak yürütüyorsunuz. Bu vatan bizim, Afyon bizim. Aynı gemi içerisindeyiz. Eğer gemi su alırsa kimse kalmaz. Biz dava üzere Hak ve hakikat üzere, adalet üzere Erbakan Hocam’dan sonra da devam ediyoruz” dedi.
 
“ADİL DÜZEN’İ AFYON’A KAZANDIRACAĞIZ”
 
Milli Görüş ve Adil Düzen Anlayışının yakın dönemde zirveye çıktığını belirten Şenel, “Elimizden gelen gayreti maddi, manevi ve şahsi olarak kullanıyoruz. İnşallah 31 Mart’ta adayımız Hasan Hüseyin Uğurlu Belediye Başkanı seçilecek. İnşallah adil düzeni, Milli Görüşü Afyonumuza kazandıracağız. Biz ne yaparsak ibadet aşkıyla yapıyor, şu anda devletten yardım almıyoruz” diye konuştu.
 
“CİDDİ ANKET ÇALIŞMASIYLA SORUNLARI SORDUK”
 
Projelerini ana başlıklarını detaylarıyla anlatan SP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı SMMMO Hasan Hüseyin Uğurlu, aktif politikada Milletvekili adayı olarak da yer aldığını belirtti. Milli Görüş Belediyeciliğini iyi bildiklerini, tecrübeli olduklarını ifade eden Uğurlu, “Belediyelerde nerede ne ihtiyaç olduğunu tespit edebiliyoruz. Bu tespitleri yaparken de ‘Ben bilirim’ demekten ziyade ‘Biz biliriz’ ‘Arkadaşlarımız bilir’ şeklinde liyakate dayalı işin ehli insanlardan bir kurul oluşturalım düşüncesindeyiz. Ona göre karar alıp devam edelim niyetindeyiz. 31 Mart seçimleri için çok ciddi anket çalışması yaparak sorunları ve çözüm önerilerini insanımıza sorduk” şeklinde konuştu.
 
“TRAFİK, ADAM KAYIRMA, RÜŞVET, ŞATAFAT BAŞLICA SORUNLAR”
 
Anket çalışmaları sonucu en büyük sorunların başında Afyonkarahisar halkının şehir için trafik, adam kayırmacılık, rüşveti gösterdiğini anlatan Uğurlu şöyle konuştu: “Sorunların devamında maalesef şu anda kurumların içinde bulunduğu şatafat da var. Lüks merakı ve israf insanlarımızı çok rahatsız ediyor. Sözünü ettiklerimi Afyon halkı en büyük sorunlar arasında görüyor. Ekonomik krizde halkımızın büyük sorunları arasındadır. Merkezi Yeşilyol Caddesinde şu anda en az 25 dükkân boş. Eskiden buraları kiralamak için insanlar hava parası öderlerdi. Bu durum ekonomik krizin etkileri sonucu ortaya çıktı.”
 
“POPÜLİZMDEN UZAK GERÇEKÇİ OLDUK”
 
Anket sonucu vatandaşın tanımladığı sorunları çözmek için öncelikle Milli Görüş Belediyeciliği ile sahip olunan tecrübeye güvendiklerini vurgulayan Uğurlu şunları söyledi: “Tecrübemiz, bilimsel ve akademik çevrelerden aldığımız destekle, vatandaşlardan aldığımız çözüm önerilerini harmanlama yaptık. Sadece masa başında oturarak ‘Biz buraya bir teleferik yapalım, olur belki’ demedik. Halkımızın sözünü, çözüm önerilerini dinleyerek çalışmalarımızı yaptık. Kafa yorarak, anket sonuçları akabinde Eylül ayı itibariyle yoğun bir proje hazırlama çalışması yürüttük. Yüksek maliyetli ve popülist projelerden kaçındık. Gerçekçi olup şu anda insanımızın sırtına yükleyeceğimiz bir ekonomik yük olmaması lazım.”
 
“AŞKLA BELEDİYE HİZMETİNE TALİBİZ”
 
“Birlikte temiz yönetim” sloganıyla ekstra yük getirmeyecek projeler hazırladıklarını dile getiren Uğurlu sözlerine şöyle devam etti: “Birlikte Temiz Yönetim dedik. Başkanla belli gün ve saatlerde randevusuz görüşme, Seçtiğini denetle projesi gibi ciddi projeler hazırladık. Sayıştay raporu haricinde
 
Ayda bir halka rapor sunumu, trafik sorununu çözmek üzere Ulaşım Master Planı, belli günlerde mahallelerde Belediye hizmeti verecek olan Mobil Belediye Aracı hizmete sunacağız. Tüm ihaleleri canlı yayında yayınlayıp video arşivi oluşturacağız. Gizli kapaklı, lüks ve şatafat içeren hiçbir iş yapılmayacak. Aşkla yani; Adalet ekseninde, şefkatli ve şeffaf, kontrol edilebilir ve kararlı bir Belediyecilik hizmetine talibiz. Şehir merkezinde tuvalet en büyük sıkıntıdır. Mühim olan tuvalet ihtiyacına yönelik çalışmalar yapacağız. Mülteci kardeşlerimizi belli bir noktada toplayıp ihtiyaçlarını karşılayıp, ülkelerine dönmeyi teşvik edeceğiz. Mobil araçla mahallelerde Belediye Başkanı ile yüz yüze görüşme imkânını da vatandaşa sunacağız.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum