phishing

SP Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu Esnafla Buluştu.

SP Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu Esnafla Buluştu.

SP Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu Esnafla Buluştu.
22 Mart 2019 - 12:34


Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu Beraberindeki Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Hamza Gümüşkanat İle esnafla buluştu. Hüseyin Uğurlu , esnafla buluşmada sohbet etti taleplerini ve dertlerini dinledi ,  projelerini anlattı.
Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Uğurlu sohbetinde ;
Esnafın Giderleri Azaltma Projesi İle Küçük esnaf ve işletmelerin, ruhsatlandırma, reklam (tabela) vergisi , su giderleri düşürülüp zor duruma düşmüş esnaflarımıza imkan dahilinde maddi manevi destek almasına gayret edeceğiz.Belediyemiz bünyesinde Esnaf masası oluşturacağız. Belli periyotlarda esnaflarımızla bir araya geleceğiz. Esnafımızın istihdamı arttırabilmeleri için destek çalışmaları yapacağız.Hiçbir Nedenle Halkımızdan Belediyeye Zorla Bağış Alınmayacak.Ruhsat Alımlarında Veya Diğer Hizmetlerde Zorla Bağış Toplanmayacak.
Yıldızlı İşletme Projesi İle Gıda üretim ve satış noktalarının taşıdığı şartlar ve sunduğu ürün hizmet kalitesine göre belediyemiz tarafından sertifikalandırma yapacağız ve bu sertifikayı almaya hak kazanan işletmelerin halka duyurulmasını sağlayacağız. Bu Proje ile Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin temiz ve kaliteli gıdaya ulaşımını kolaylaştırırken diğer taraftan da gıda işletmelerini daha temiz ve kaliteli gıda üretimi konusunda teşvik etmiş olacağız. Sertifika almak isteyen esnafımıza da işletmesini daha temiz ve kaliteli hale getirmesi için her türlü eğitim desteğini ve danışmanlık faaliyetlerini ücretsiz olarak sağlayacağız.
SE-DE Projemiz ile Afyonkarahisarlı Hemşerilerimiz, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları Belediyeyi denetleme yetkisine sahip olacaklar. Şeffaf ve dürüst belediyeciliği getireceğiz. İhaleler şeffaf olacak.İster internetten ister bizzat gelerek belediyemizden denetleme yapabilecekler. Böylece belediyenin mevcut durumunun belirlenmesi için Sayıştay raporları beklenmeyecek. Proje aynı zamanda bir otokontrol mekanizması da oluşturacak.
Kamu Kurum Binalarını Şehir Dışına Taşıma Teşvik Projesi İle Afyonkarahisar Belediye Başkanı olarak şehrin tüm semt ve mahallelerine kamu kurumlarının binalarının dengeli bir şekilde taşınması için kamu kurumlarıyla görüşerek teşvikler sunarak her türlü kolaylığı sağlayacağız. Bu sayede şehrin trafik sorununa köklü çözümler getirmiş olacağız.
Şehrimizin Bilge İnsanları projesiyle Şehrimizde yaşayan ve yaşı itibariyle hem bilgi, hem de tecrübe noktasında birikimli büyüklerimizden seçilen bir danışma meclisi oluşturacağız. Kanaat önderleri ile de belli zamanlarda görüşerek görüşlerini alacağız.Afyonkarahisarımızı yönetirken bu meclis ile büyüklerimizin tecrübelerinden de âzamî surette istifade etmiş olacağız
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum