phishing

Son Dakika Üstün'den Federasyon yetkililerine hodri meydan

Son Dakika Üstün'den Federasyon yetkililerine hodri meydan

Son Dakika Üstün'den Federasyon yetkililerine hodri meydan
14 Ocak 2018 - 08:58

 

Afyonkarahisar Bakallar Odası Başkanı Cengiz Üstün sosyal medya hesabından verdi veriştirdi.

Afyonkarahisar Bakallar Odası Başkanı Cengiz Üstün cuma günü yapılan Ağaç İşleri Odası seçimlerine yapılan müdahaleyi sert bir dille eleştirdi.

"Seçim almak için her yolu mübah sayan zavallı insanlar siz ne ayaksınız?" diyerek sözlerine başlayan Üstün, Federasyon yöneticilerine karşı ciddi iddia ve suçlamalarda bulundu.

Üstün, 2016 yılında yapılan ESOB olağanüstü seçimlerine atıfta bulunarak federasyon başkanını oyları satın almakla ve para dağıtmakla suçladı.

Federsyon başkanına adam ol çağrısı da yapan Üstün;"Ben ülkücüyüm dedin benim adayım gibi buna oy verin dedin şimdide iyi partiliyim diyorsun sen ülkücüysen ben ülkücü değilim."diyen Üstün "bırak partiyi adal ol çağrısında bulundu." 

Üstün Federasyon yöneticilerine de seslenerek bakkalar odası seçimleri için çalıştıklarını bildiğini ve ufak geleceklerini de ifade etti.

Üstünün sosyal medya hesabında yer alan açıklaması şöyle;"

 

SİZ NE AYAKSINIZ ?

SEÇİM ALMAK İÇİN, HERŞEYİ MÜBAH SAYAN ZAVALLI İNSANLAR...
SİZ NE AYAKSINIZ ! 

2016 AFYONKARAHİSAR ESOB OLAĞANÜSTÜ SEÇİMLERİNDE ALAYINIZ AFYONDAYDI. NİYE BU KADAR TELAŞLANDINIZ? BUGÜNKÜ AFYON AĞAÇ İŞLERİ ODA SEÇİMLERİNE KARIŞTIĞINIZ GİBİ... 
 

2016 GENEL KURULUNDA PARA VERDİN, OYLARI SATIN ALDIN. BUGÜNKÜ ODA SEÇİMİNDE TAMAMEN TARAFINI BELLİ ETTİN, FEDERASYON BAŞKANI OLARAK...

BEN ÜLKÜCÜYÜM DEDİN, BENİM ADAYIM GİBİ BUNA OY VERİN DEDİN. EĞER SEN ÜLKÜCÜYSEN BEN ÜLKÜCÜ DEĞİLİM. BUGÜNDE İYİ PARTİLİYİM DİYORSUN BIRAK PARTİYİ, ADAM OL ADAM !
 

GEÇMİŞTE BERBERLER FEDERASYONU BAŞKANI DA AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORDU. AFYON BERBERLER ODASINA MÜDAHALE ETTİĞİ GİBİ BİRLİK SEÇİMİNE DE MÜDAHALE ETMİŞTİ. NE YAZIKKİ KENDİNİ BİŞEY ZANNEDEN BU ADAM DA ANKARA DA KENDİ ODASI NE OLDU ACABA? 
 

BİLİYORUM Kİ ALAYINIZ AFYON BAKKALAR ODASINA ÇALIŞIYORSUNUZ. UFAK GELİRSİNİZ..."


YORUMLAR

  • 0 Yorum