phishing

Son Dakika……Uşak’ta 26 kuaförün testi pozitif çıktı

Son Dakika……Uşak’ta 26 kuaförün testi pozitif çıktı

Son Dakika……Uşak’ta 26 kuaförün testi pozitif çıktı
17 Mayıs 2020 - 06:11


 
Koronavirüs ile mücadelede elde edilen başarının ardından atılan normalleşme adımlarının erken olduğu uyarılarını haklı çıkaran haberler gelmeye başladı.
Vatandaşların önlemlere uymamasının nelere mal olacağını gösteren Kayseri ve Kars'tan sonra Uşak'ta yaşanan korona patlaması erken normalleşme faturasının ağır olacağını ortaya koydu. Bir ay önce vaka sayısının 38 olduğu kentte, bu rakam 441'e yükseldi. 26 kuaförün test sonucu ise pozitif çıktı.
Bu kritik günlerde yapılacak hataların salgını başa döndürebileceği uyarıları art arda gelirken, AVM önlerinde oluşan uzun kuyrukların görüntüleri herkesi isyan ettirdi. Vaka sayılarının düşmesi ile rehavete kapılan vatandaşlar sokaklara akın etti. Tehlikenin arttığı illerden biri de Uşak oldu.
Bilim insanlarının, uzmanların, hekimlerin 'henüz çok erken' uyarılarını haklı çıkaran haberler gelmeye başladı. 1 ay önce vaka sayısı sadece 38 olan Uşak'ta toplam 2 bin 950 test yapıldı ve vaka sayısı 441'e fırladı.
Kent genelinde koronavirüs testi yapılan 26 kuaförün sonucu ise pozitif çıktı. Vakaların fırlamasıyla kent genelinde maskesiz sokağa çıkmak yasaklandı.
Yine Uşak'ın Banaz ilçesinde geçtiğimiz günlerde iftarda bir araya gelen iki aileden 5 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıkması, vatandaşların kurallara uymamasının salgının hızla yayılmasına neden olacağını göstermişti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum