phishing

Son Dakika…..Sandıklı’da 2 termal otel salgın sebebiyle geçici olarak kapandı

Son Dakika…..Sandıklı’da 2 termal otel salgın sebebiyle geçici olarak kapandı

Son Dakika…..Sandıklı’da 2 termal otel salgın sebebiyle geçici olarak kapandı
19 Mart 2020 - 16:08

  
Termalin Başkenti Afyonkarahisar’ın dünyaca ünlü marka otellerinden birisi olan ikbal Termal Otel 18 Mart 2020 tarihi itibariyle geçici olarak müşteri kabul etmeyeceğini Genel Müdür Ali Gümüşhan’ın sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile öğrenmişti.
İkbal Termal Otel Haberinin Kurtuluş’ta yayınlanmasının ardından Gürses Termal Otel’in başarılı Genel Müdürü Veli Karaca Sandıklıda 2 otelin hizmet vermeyi durdurduğunu ve kapandığını bildirdi.
Sandıklı ‘da faaliyet gösteren Gürses Termal Otel ve Park Termal Otel de Salgın sebebiyle geçici olarak faaliyetlerini durdurdular.
Konuya ilişkin Park termal Otel sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapılarak faaliyete geçici olarak durdurulduğu bildirildi.Park Termal Otel sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle ;” Dünyayı saran COVID-19 (Corona) virüsü salgını nedeniyle ülkemizde de salgının yayılmasının engellenmesi amacıyla alınan önlemler gereğince  19.03.2020 tarihi itibarıyla hizmetlerimize geçici bir süre ara vermiş bulunmaktayız.
Sandıklı, Thermal Park Resort SPA & Convention Center Ailesi olarak sağlıklı, neşeli, sevgi dolu kucaklaşmalarla yeni anılarımızı paylaşabileceğimiz  günlere daha çabuk ulaşmak ümidiyle;  Sağlıklı ve güzel günlerde yeniden görüşmek üzere.”
İkbal termal Otel’den sonra Sandıklı’da bulunan Otellerle birlikte Faaliyetini geçici olarak durduran termal otel sayısı üçe çıkmış oldu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum