phishing

Son Dakika….Patlama nedeniyle kapanan Afyonkarahisar –Konya yolu ulaşıma açıldı

Son Dakika….Patlama nedeniyle kapanan Afyonkarahisar –Konya yolu ulaşıma açıldı

Son Dakika….Patlama nedeniyle kapanan Afyonkarahisar –Konya yolu ulaşıma açıldı
10 Ağustos 2019 - 22:13

 
 
 
Konya’nın Akşehir ilçesi yakınlarında 8 araçlık askeri konvoy arasında yer alan mühimmat yüklü tırda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıkmış ve yaşanan patlamalar nedeniyle Konya-Afyonkarahisar yolu karşılıklı olarak trafiğe kapatılmıştı.
 
Akşehir-Afyonkarahisar kara yolunun 16. kilometresinde Değirmen köy mahallesi mevkiinde ilerleyen 8 araçlık askeri konvoydaki mühimmat yüklü kamyonda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında mühimmatlar patlayarak çevreye saçıldı. 
 
Karayolu, vatandaşların güvenliği açısından trafiğe kapatıldı.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildilmişti.
 
Yapılan çalışmalar neticesinde araçta çıkan yangın söndürülerek yol güvenli hale getirildi ve patlama ve diğer riskler bertaraf edildikten sonra yol trafiğe açıldı. Olayda ölen yada yaralananın olup olmadığına ilişkin ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
 
Kurtuluş’un edindiği bilgilere göre,Haber yayına hazırlandığı sıralarda Konya-Afyonkarahisar yolunun karşılıklı olarak trafiğe açıldığı öğrenildi.
 
OLAY NASIL OLDU
Konya'nın Akşehir ilçesi Değirmen köy Mahallesi yakınlarında Akşehir Afyonkarahisar yolunun 16. kilometresinde mühimmat taşıyan kamyonda yangın çıktı. 8 araçlık askeri konvoyun içindeki kamyonda çıkan yangın mühimmatları tek tek patlattı. Patlama vatandaşları ve araç sürücülerini korkuttu.
 
 
Edinilen bilgiye göre, Akşehir-Afyonkarahisar kara yolunun 16. kilometresinde Değirmen köy mahallesi mevkiinde ilerleyen 8 araçlık askeri konvoydaki mühimmat yüklü kamyonda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında mühimmatlar patlayarak çevreye saçıldı.

Karayolu, vatandaşların güvenliği açısından trafiğe kapatıldı.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum