phishing

Son Dakika Otomobil pazar yerine daldı çok sayıda yaralı var

Son Dakika Otomobil pazar yerine daldı çok sayıda yaralı var

Son Dakika Otomobil pazar yerine daldı çok sayıda yaralı var
02 Eylül 2017 - 20:26

Afyonkarahisar'da gaz pedalı takılı kalıp kontrolden çıkan otomobil pazar yerine daldı. Kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralanırken, otomobilin altında kalan bir yaralı ise çevredekilerin aracı kaldırması ile altından çıkarıldı. Pazar yerine otomobil dalmasına rağmen bir vatandaşın "olabilir insanlık hali" diye bağırması ise dikkat çekti. 
Olay, Gazi Mahallesi'nde kurulan Harb-İş semt pazarında meydana geldi. İddiaya göre, pazar alışverişine gelen Hakan O. idaresindeki 03 VP 827 plakalı otomobil gaz pedalı takılı kaldı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Hakan O., önce park halinde bulunan 03 BL 602 plakalı kamyonete çarpıp ardından pazar yerini daldı. Pazar tezgahlarını deviren otomobil kaldırıma çıkarak durabildi. Büyük bir paniğin yaşandığı kazada Arda Dovücü (11), Hacer Uzuntepe ile ismi henüz belirlenemeyen 1 kişi yaralandı. Yaralılarından biri kaldığı otomobilin altında çevredekilerin aracı havaya kaldırması ile çıkarılabildi. Büyük bir korku ve paniğin yaşandığı olayda şoka giren yaralı yakınlarını çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis, 112 Acil servis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Olay yerine gelen itfaiyeekipleri ise LPG'li olan otomobilde gaz kaçağı olup olmadığını kontrol etti.
Vatandaş "olabilir insanlık hali" diye bağırdı
Kazanın ardından polis tarafından gözaltına alınan otomobil sürücüsünün aracın gaz pedalı takılı kaldığı için kontrol edemediğini ve bu yüzden kontrolden çıktığını söylediği iddia edildi. Otomobilin çarparak devirdiği Pazar tezgahlarındaki simit ve halı gibi ürünler ise çevreye dağıldı. Kazada bir başka dikkat çeken ayrıntı ise pazaryerine aracın dalıp çok sayıda insanın hayatını tehlikeye düşmesine rağmen kalabalık içerisinden birisinin "sakin, olabilir ya insanlık hali" diye bağırması oldu.
Öte yandan, gazetecilere çekmeyin diye tepki gösteren genci vatandaşlar sakinleştirdi. 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum