phishing

Son Dakika : Mültecinin evi ile birlikte umutları da yandı

Son Dakika : Mültecinin evi ile birlikte umutları da yandı

Son Dakika : Mültecinin evi ile birlikte umutları da yandı
14 Mart 2018 - 21:50

Afyonkarahisar Fakıpaşa Mahallesi Yağhali Arka Sokak’da Suriye’li mültecilerin kaldığı apartman dairesinde Yangın çıktı, ev kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre Suriye’li Mülteci Ahmet Elvavi (26) ‘nın kiracı olarak oturduğu Fakıpaşa Mahallesi Yağhali Arka Sokak Balta Apartmanı Kat 3’deki kiracı olarak durduğu dairede henüz belirlenemeyen nedenle Yangın çıktığı belirtildi.

Çıkan Yangın’da ev kullanılamaz hale geldiği, Yangın esnasında evde kimsenin bulunmaması ise çevrede bulunan vatandaşları hem üzdü, hem olası bir kötü sonuç olmadığı için sevindirdi. Suriye’li Mülteci Ahmet Elvavi (26) yeni evli olduğu ve 2 aylık bebeği olduğu bildirildi.

Yangın yerine zamanında gelen Polis ekipleri güvenlik önlemi alıken, İtfaiye ekiplerinin Yangın yerine dakikalar içinde gelmesi ile Yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Polis ekipleri Yangınla ilgili soruşturma başlatırken, bir Polis Memurunun Suriye’lilerle yaptığı konuşma dikkatlerden kaçmadı. Kendi ana dili gibi konuşan Polis memuru anında gelen Suriyeli aile ile diyaloğa geçti ve Yangının çıkış sebebi konusunda aileden bilgi aldı.

HABER : AHMET UÇMAK

YORUMLAR

  • 0 Yorum