phishing

Son Dakika….Manisa'ya şehit ateşi düştü

Son Dakika….Manisa'ya şehit ateşi düştü

Son Dakika….Manisa'ya şehit ateşi düştü
16 Nisan 2020 - 14:06 - Güncelleme: 16 Nisan 2020 - 20:56


 
MSB’den yapılan yazılı açıklamada Irak Kuzeyi Hakurk bölgesinde terör örgütü tarafından daha önceden döşenen mayının infilak etmesi sonucu bir asker şehit oldu.
 
MSB’den yapılan yazılı açıklamada Irak Kuzeyi Hakurk bölgesinde terör örgütü tarafından daha önceden döşenen mayının infilak etmesi sonucu Deniz Piyade Uzman Çavuş Muhammet Fatih Durhan’ın şehit olduğunu duyurdu.
Şehit olan Deniz Piyade Uzman Çavuş Muhammet Fatih Durhan’ın acı haberi, Manisa'nın Soma ilçesindeki baba ocağına verildi.
Atatürk Mahallesi Sezer Sokak'ta bulunan şehidin baba ocağına acı haber, Soma Kaymakamı Fatih Akkaya, beraberindeki Belediye Başkanı Ali Tulup, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Oruç Fevzi Kara, İlçe Emniyet Müdürü Barış Er tarafından sağlık personeli beraberinde verildi.
MSB’den Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklama şöyle ;
Irak Kuzeyi Hakurk bölgesinde, 15 Nisan 2020 tarihinde, bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler tarafından daha önce yerleştirilen mayın/el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum