phishing

Son Dakika Komiserin yargılandığı FETÖ davasında tanık ifade değiştirdi

Son Dakika Komiserin yargılandığı FETÖ davasında tanık ifade değiştirdi

Son Dakika Komiserin yargılandığı FETÖ davasında tanık ifade değiştirdi
14 Ağustos 2017 - 22:18

Vicdanım rahatsız oldu

 

Daha önceki ifadesinde tutuklu sanık Levent Sağlam’ın sohbetlere geldiğini söyleyen tanık İ. Ç., ifadesinde doğruyu söylemediğini, vicdanını rahatsız olduğunu ve Sağlam’ın sohbetlere gelmediğini ifade etti

 

KURTULUŞ-Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde komiser yardımcısı olarak görev yaptığı esnada FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklanarak cezaevine konulan Levent Sağlam geçen hafta hakim karşısına geçti. ByLock kullanımı, seçim döneminde Bolvadin ilçesinde AK Parti seçim aracına ceza yazdırdığı, AK Parti’nin yer aldığı haberlerin bulunduğu gazeteleri amirlik dışına attırdığı suçlamaları ile 2. Ağır Ceza Mahkemesinde davası görülen tutuklu sanık Sağlam, hakkındaki suçlamalara cevap verdi.

BYLOCK’U BEN YÜKLEMEDİM

ByLock kullanmadığını ve telefonuna nasıl yüklendiğini de bilmediğini dile getiren tutuklu sanık Levent Sağlam, FETÖ/PDY yapısı ile hiçbir bağlantısı olmadığını söyledi. “Yapı ile bağlantısı olsa daha iyi yerlerde çalışırdım” diyen Sağlam, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından 18 Temmuz’da görevli olarak Ankara’ya gittiğini ifade etti. Hiçbir zaman devlete ve millete karşı bir tavır sergilemediğini söyleyen tutuklu sanık Levent Sağlam, kendisini şikayet eden kişinin de görev yaptığı dönemlerde fuhuş soruşturması adı altında göz altına aldığı kişi veya kişilerin olduğunu ileri sürdü.

HATA YAPTIM

Mahkemede tanıklık eden ve aynı davadan tutuklu bulunan komiser yardımcısı İ. Ç.’de tutuklu sanık Sağlam ile bir yıl birlikte çalıştığını söyledi. Daha önceki ifadesinin doğru olmadığını belirten İ. Ç., tutuklu sanık Sağlam hakkında söylediklerinin gerçeği yansıtmayarak, vicdanının rahatsız olduğunu vurguladı. Daha önceki ifadesinde tutuklu sanık Sağlam’ın kendisine sohbete gel demediğini belirten İ. Ç. “Çok büyük bir hata yaptım. Levent Sağlam hakkında doğru olmayan ifade verdim. Vicdanım rahatsız oldu. Levent Sağlam bana sohbetlere gel demedi” dedi. Tutuklu tanığı dinleyen mahkeme başkanlığı, Sağlam’ın tutukluluk halinin devamına, ByLock içerikleri hakkında KOM Şube Müdürlüğünden bilgi istenmesine ve mahkemenin 11 Ekim 2017 de yapılmasına karar verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum