phishing

Son dakika… Kars ve Hakkari’den acı haber geldi

Son dakika… Kars ve Hakkari’den acı haber geldi

Son dakika… Kars ve Hakkari’den acı haber geldi
19 Mayıs 2020 - 01:19


 
Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çifçi’nin Kars’ın Kağızman ilçesindeki Çemçe bölgesinde, Piyade Sözleşmeli Er Halil Çakır'ın Gezgin Tepe Üs Bölgesinde 6 gün önce başına şarapnel parçası isabetederek yaralndı.Hastaneye kaldırılan asker tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Jandarma Genel Komutanlığı da Twitter hesabından Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çifçi’nin Kars’ın Kağızman ilçesindeki Çemçe bölgesinde şehit olduğunu duyurdu.
Jandarma’nın açıklamasında “Kars Kağızman Çemçe bölgesinde, 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiği operasyonda çıkan yakın temas neticesinde yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit düşen kahraman silah arkadaşımız Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve yüce Türk Milletine başsağlığı, yaralı personelimize acil şifalar dileriz” denildi.
Ayrıca,2. Hudut Tugay Komutanlığı emrinde görev yapan ve 12 Mayıs günü saat 01.26 sıralarında Gezgin Tepe Üs Bölgesinin doğusunda keşif ve gözetleme faaliyeti görevini icra eden Piyade Sözleşmeli Er Halil Çakır'ın başına şarapnel parçası isabette etti. Ağır yaralı olara Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılan Çakır, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak bugün şehit düştü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şehit askerler için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit olan Yüzbaşı Ferhat Çiftçi ve Sözleşmeli Er Halil Çakır'a Allah'tan rahmet diledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kars ve Hakkari'de şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz Yüzbaşı Ferhat Çiftçi ve Sözleşmeli Er Halil Çakır'a Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerine yer verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum