phishing

Son Dakika….İhsaniye’de LGS’ye Covid-19 temaslısı öğrenciler girdi

Son Dakika….İhsaniye’de LGS’ye Covid-19 temaslısı öğrenciler girdi

Son Dakika….İhsaniye’de LGS’ye Covid-19 temaslısı öğrenciler girdi
24 Haziran 2020 - 10:43


 
Afyonkarahisar ili İhsaniye ilçesine bağlı okullarda 20 Haziran 2020 Cumartesi tarihinde Liselere geçiş sistemi (LGS) Kapsamındaki sınava, Covid-19 tanısı konmuş ve Covid -19 tanısı konmuş hastalarla temaslı bulunan öğrencilerde girdi.
Covid-19 tanısı konan yada temaslı olan öğrenci salonlarında, takdire şayan davranış göstererek Samet Kulantaş ve İlker Türköz gönüllü olarak görev aldı.
Konuya ilişkin açıklama yapan Eğitim Bir-Sen İhsaniye İlçe Temsilcisi Yakup Gözel ; “Salgın nedeniyle çok sayıda önlem alınarak düzenlenen sınavda görev yapan tüm öğretmen arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Covid-19 tanısı konan yada temaslı olan öğrenci salonlarında gönüllü olarak görev alan, Eğitim Bir-Sen İhsaniye ilçesi yönetiminde de görevli olan Samet Kulantaş ve İlker Türköz’e takdire şayan davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
Gönüllü görev alan arkadaşlarım; mesele eğitim, mesele çocuklarımız, mesele çocuklarımızın geleceği ise,her türlü şartlarda göreve hazır olduklarını bir kez daha gösterdiler. Sınava giren tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. “ dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum