phishing

Son Dakika….Hemzemin geçitte tren otomobili biçti yaralılar var

Son Dakika….Hemzemin geçitte tren otomobili biçti yaralılar var

Son Dakika….Hemzemin geçitte tren otomobili biçti yaralılar var
04 Nisan 2018 - 10:14 - Güncelleme: 04 Nisan 2018 - 10:18

Afyonkarahisar Evciler İlçesinden Sütlaç Köyüne giden Aile Hemzemin geçit de durunca Trenin çarpması ile araç hurdaya döndü, aynı aileden 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Dinar Gündem Gazetesinin haberine göre,

Mehmet Saray idaresindeki araç hemzemin geçidini geç fark edince ve durunca meydana gelen kazada aynı aileden biri çocuk 3 kişinin yaralandığı ve durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Trenin çarpması ile araç sürücüsü Mehmet Saray‘ın camdan uçması kameralara an ve an yansıdığı görüldü.

Dinar gündem Gazetesine Mektup yazan Ramazan Saray; “kaza olan hemzemin geçitinde bariyerlerin olmadığı ve basın aracılığı ile mektubunda yetkililere seslendi”.

Mektubunda; “Sevgili yeğenim Tahsin

Ben Aydın’da yaşayan bir Dinarlı olarak önce sana sevgi ve selamlarımı sunarım işlerinde başarılar dilerim.

Yeğenim bu satırları sana bazı şikayetlerimizi yetkililere iletemediğimiz ya da duyuramadığımız için yazıyorum. Sizden ricam şikayetlerimizi veya isteklerimizi gazeteniz Dinar Gündem’de yayınlayıp yetkilileri uyarmanız. Yeğenim benim abim Mehmet SARAY eşi ve kızıyla Evciler’ den Sütlaç Köyüne aracıyla seyir halinde iken Baraklı Köyünde Demir yolu hemzemin geçidinden geçerken saat 23:30 sıralarında yük Treninin çarpması sonucunda ağır şekilde yaralanmışlardır. Sağ olsun Evciler jandarması olaya anında müdahale ederek 112’yi arayıp anında Dinar Devlet Hastanesine sevkleri yapılmıştır ama ne hikmetse Dinar Devlet Hastanesinde bir tane uzman doktor olmadığı gibi Abim , yengem ve yeğenim tam teşekküllü bir hastane bulunup’ ta sevkleri yapılamamıştır.

Saatler sonra yengem ve yeğenim A. K.Ü Hastanesine sevkleri yapılmış Abimse saat 23:30’dan 04:30’a kadar bekletildikten sonra, nöbetçi pratisyen hekimin şahsi gayretleri ve çabaları sonucu Kızılören hastanesi ambulansıyla Afyon Devlet Hastanesine sevki yapılabilmiştir.

Sevgili Tahsin ben AYDIN’ da NAZİLLİ’ de KUYUCAK’ ta insan hayatına verilen değeri gördükten sonran neden bizim DİNAR’ ımızda da uzman bir doktor bulunmaz neden anında sevkleri yapılamaz?. Bizim Dinarımızda Kaymakam yok’ mu? Bir tane sözü geçen siyasetçi yok mu? Siyasetçiler televizyona çıkıp öğüne öğüne bağırıyorlar, şunu yaptık, bunu yaptık şimdide Şehir Hastaneleri yapıyoruz diye bizim Dinarımızda Hastane var Doktor yok Birde Sütlaç, Yeşilhüyük Dinar demir yolu hemzemin geçitlerinde bariyer yok? İnsan hayatı bu kadar ucuz’ mu bizim memleketimizin insanının hiç mi değeri yok? Sizden ricam bunları gazetenizde yayınlayıp yetkililere duyurmak . Saygılarımla”

Dinar Sütlaç Köyü Ramazan Saray

YORUMLAR

  • 0 Yorum